Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Női részleg
53 éves nő öltözködési tanácsai a nyárra, az ötveneseknek. Elképesztően igaz
Mindenegyben Blog - 2019. május 11. (szombat), 22:59

53 éves nő öltözködési tanácsai a nyárra, az ötveneseknek. Elképesztően igaz

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 11

Rögtön itt van! Mielőtt előkapjuk a szekrényből a kánikulára tartogatott ruháinkat gondolkodjunk kicsit.

Híztunk pár kilót? Már nem olyan szép a lábunk? A dekoltázsunkat se kéne kipakolni? Ezeket a kérdéseket tegyük csak fel magunknak. És válaszoljunk is rá, de jó kritikusan!

1. A nyári ruhák lehetnek lazább szabásúak. A derekadon lévő párnácskákra soha ne simuljanak rá. Legalább 5 kilóval kevesebbnek fogsz így látszani.

Hirdetés

2. Az integetőhájnak gúnyolt terület, vagyis a felkar megmutatása a legforróbb nyárban se kötelező. Egy icipici ujjrész a blúzon pontosan a tökéletes megoldás.

3. Bár divatba jön, de TE mégse húzz zokni a szandálodhoz. Még a férfiaknak se bocsájtjuk meg ezt az öltözködési bakit, hát mutassunk mi jó példát.

4. A nagyon kivágott, sokat mutató ruha vagy blúz nagyon hervasztó, ha nem gyönyörű sima a bőröd. De, ha egy laza pamutsálat tekersz a nyakadra és a dekoltázsodra, akkor máris jól döntöttél.

5. A szoknyád hosszát a lábad határozza meg. Visszeres lábra kell harisnya ! Erősebb combra ne szűk és ne mini legyen a viselet. A bokáig érő szoknya a nagyon jó alakú, magas nőkön áll remekül.

6. A térdig érő nacival csak óvatosan! Gödrös, narancsbőrös popsin és a derék környéki plusz kilókon nem előnyös a szűk nadrág. A térdig érő változat az alacsonyabb, teltebb alkatot egyszerűen összenyomja.

7. A rövidnadrág nem kötelező a legnagyobb forróságban sem! Sokkal csinosabb egy könnyű anyagú, nyári ruha az ötveneseknek és persze a hatvanasoknak is.

8. Bátran válassz élénk, de ne rikító színeket. Csak egyik ruhadarabod legyen mintás, a többi vele harmonizáló, de egyszínű.

9. Lehet fekete vagy sötét színű a szoknyád, vagy a nadrágod, de húzz hozzá vidám, színes felsőrész. Legalább 10 évvel fiatalabbnak fogsz kinézni.

10. Bár kizárt, de ha mégis felszedtél pár kilót, akkor a tavalyi nyári ruháidat még szigorúbban válogasd át! Csípőn, derékban, mellben szűk kedvenceidet hagyd a szekrény mélyén!

Ez is érdekelhet:

A HÍR IGAZ! A tavaszi idő után megint JÖN A HÓ és mellé a kegyetlen 90 km/órás szél! Itt a figyelmeztetés – mutatjuk hol kell legalább 3 cm hóra számítani : 8 megyére kiadták a figyelmeztetést >>

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (44)
Hirdetés
Hirdetés