Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Női részleg
Stílusos téli ruhatár 40-50 éves nők számára: ruhák, melyek kiemelik ezen korosztály szépségét
Mindenegyben Blog - 2019. január 22. (kedd)

Stílusos téli ruhatár 40-50 éves nők számára: ruhák, melyek kiemelik ezen korosztály szépségét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jan 22

40-50 év – ez gyönyörű korszak a nők életében. A nők már kialakították a személyiségüket, a gyerekeik már felnőttek, ezért több időt tudnak magukra szentelni. 40 év felett azonban már érdemes odafigyelni arra, hogy hogyan áll rajtad a téli ruházat, mert akár idősebbnek is nézhetsz ki egy pár évvel.

Ebben a csodálatos korszakban fontos, hogy kihangsúlyozd a nőiességet és az eleganciát, semmi esetre se kövesd a fiatalok divatját, hisz könnyen nevetség tárgyává válhatsz.

A mai napon a Ketkes.com szerkesztősége bemutatja a 40-50 éves nők téli ruhatáránakösszeállítására vonatkozó fontosabb szabályokat, továbbá azokat is, amelyeket semmiképp sem szabad viselni. Ezáltal mindig nőies és stílusos leszel.

Téli ruhatár

A 40-50 éves nők általában dolgoznak, illetve valamilyen társadalmi pozíciót töltenek be és a háziasszonyok sem maradnak otthon. Részükre most a nadrág aktuális. Ebben a szezonban az emelt csípőszabású nadrágot érdemes választani.

Hirdetés

Ebben a korban, függetlenül a magasságtól, jól áll a midi szoknya és ruha. Jobb, ha egyenes, vagy lazaszabásút választunk, jól fognak állni. Válassz természetes szövetet: gyapjú, pamut és gyapjú keverékét. Elegánsan mutatnak.

Válassz mély tónusú színeket: bordót, feketét, vöröset, bordóvöröst, málnaszínt, smaragdzöldet, kéket és homokszínt. A nagyon világos és élénk színektől jobb tartózkodni, mert eltünteti a nőiességedet.

Legyél óvatos a szürke színekkel. Könnyen szürke egérré válhatsz. Jobb, ha a következő szabályhoz tartod magad: csak egy szürke ruhadarab legyen a ruhatáradban. Ha mégis több van, használj élénk rúzst, vagy dobd fel kiegészítőkkel.

Hirdetés

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés