x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Rák
Mi vár Rád 2017-ben?? Válassz egy dobozt és megtudhatod!
Mindenegyben Blog - 2016. december 19. (hétfő), 23:05

Mi vár Rád 2017-ben?? Válassz egy dobozt és megtudhatod!

Hirdetés
Hirdetés
2016 dec 19

Az új év előestéjén kívánunk valamit és szeretnénk, hogy az be is teljesüljön. Mindannyian reménykedünk, hogy egy jó év vár ránk. Vajon mit tartogat számodra a 2017-es év? Sikert? Gazdagságot? Nyugodtságot? Netalántán valami bosszúságot?

 Válassz egy ajándékot, és tudd meg mire számíthatsz a jövő évben!

  1. Sikeres év vár Rád!

2017-ben lesz képes leszel megvalósítani a céljaidat. Arról álmodozol, hogy nyiss egy üzletet, elindíts egy vállalkozást? Szeretnél nyelvet tanulni, esetleg hosszú idő után elgondolkoznál a továbbtanuláson? Megváltoztatnád az életmódod? Jövőre minden tervedet sikerre tudod vinni, úgyhogy ne habozz! Ne félj attól, hogy túl nagyok az álmaid, készíts egy tervet, haladj az úton és arasd le a babérokat. Jövőre biztosan sikerülni fog!

  1. 2017 a kalandok éve lesz számodra!

 Jövőre felejthetetlen élmények és a kalandok várnak Rád. Rengeteg új emberrel találkozol, de egyikük igazán különleges lesz számodra! Ő hozza majd el életedbe a váratlan fordulatot, a felszabadultságot, örömöt! Ez az év a felfedezéseké, így nem kell félned, kockáztass, légy merész és kipróbálni valami újat. Legyen az utazás, extrém sport, tanulj zenélni...stb. Hidd el fogékony leszel az új impulzusokra!

Hirdetés
[ ]
  1. A meghittség éve vár Rád!

Ebben az évben, rengeteg időt tudsz eltölteni szeretteiddel, családoddal, barátiddal! Lehetőséged adódik olyan viták, nézeteltérések tisztázására, amik évek óta nyomják a lelked. A jövő évben rengeteg meghitt és szeretetteljes pillanatot fogsz megélni, amikre évek óta vágyódsz és ez csak tovább fog javítani a szeretteidhez fűződő kapcsolatodon. Kivételesen sok szép emlékkel gazdagodhatsz, amik talán a legértékesebb dolgok a világon!

  1. Számodra a romantika éve lesz 2017!

A jövő éved tele lesz szenvedéllyel és romantikával. Új találkozások, váratlan vallomások és gyönyörű meghitt pillanatok várnak Rád. Előrelépésre számíthatsz akkor is, ha már van párod, lánykérés esetleg házasságkötés is elképzelhető. Ebben az évben egy rendkívül különleges ember személyében megtalálod az igazi lelki társad is, aki hátralévő életed során minden bajon átsegít majd!

  1. 2017-ben első lesz a szórakozás!

 Furcsán hangozhat, de a jövő év visszahozza gyermeki énedet! Tengernyi energiád sok pozitív és segítőkész embert vonz majd az életedbe, akik továbbra is okot adnak majd a jókedvre. Rengeteget fogsz mókázni, táncolni, mosolyogni, önfeledtté válsz és megpróbálsz majd a pillantanak élni. Jövőre hagyj fel a normákkal és szabályokkal, és ha teheted szentelj egy évet önmagadnak, a szabadságodnak, hidd el hosszútávon megéri!

 6.A nyugodtság éve vár Rád!

Keményen dolgoztál az elmúlt években, és a jó szerencse végre rád mosolyog ezért. Ebben az évben, hozza meg a gyümölcsét a rengeteg fáradtság amit a munkádba fektettél. Egy nyugodtabb munkakör, esetleg előléptetés vár Rád, ez pedig nagyban megkönnyíti az életed. Kevesebb stressz és teendő = nyugodtabb, harmonikusabb élet. Sokkal több időd és energiád lesz olyan dolgok élvezésére, amikre már rég vágyódtál! Élvezd ki!

mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés