x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Rák
Íme a rák teljes személyleírása. Óriási szerencséd van, ha a párod e csillagjegy szülötte
Mindenegyben Blog - 2018. január 18. (csütörtök), 11:20

Íme a rák teljes személyleírása. Óriási szerencséd van, ha a párod e csillagjegy szülötte (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 jan 18

 Rák (Cancer) jellemzése:

A tavaszponttól számítva az állatöv negyedik jele a Rák. A Nap június 22-tõl július 22-ig vonul végig a Rák jelében. Ebbõl adódik az a félreértés, hogy azt az embert tartják Rák típusúnak, akinek a születésnapja ebbe az idõszakba esik. Pedig ez csak azt jelenti, hogy az ekkor született embernek a Rák jelében áll a Napja, de ettõl még nem válik Rák típusúvá. Ahhoz,hogy kiszámíthassuk, hogy valójában milyen típusról van szó, a születés pontos idejének és helyének ismerte szükséges. Bár ez a számítás nem igényel alapos matematikai vagy csillagászati felkészültséget, de még egyszerûbbé teszi a születés jegyének megállapítását a csillagóra használata

 

A Rák eleme a víz. Ennek hatására a Rák ember érzékenysége a lelki rezdülések felfogására utolérhetetlen. Uralkodója, a Hold pedig erõs befolyásolhatóságot és örökös változási, változtatási kényszert idéz elõ benne.

A Rák ember mindig kész a külvilágból származó élmények befogadására, hangulata az eseményekkel párhuzamosan, éles váltásokkal tarkítva, állandóan változik.

Minden pillanatban képes ráhangolódni az új hatásokra, alkalmazkodni az új körülményekhez, beilleszkedni az új helyzetekbe. A Rák alkalmazkodása azomban csak ámítás, csalfa látszat, mely kényelemszeretetébõl, tudatos konfliktuskerülésébõl, tehát tulajdonképpen védekezésbõl fakad.

Hirdetés

Mivel a minõségi jelek közül a kardinálishoz tartozik, ezért viasszerü lénye megváltoztathatatlan belsõ magot takar. Elmélyült szemlélõ nem is tarthatja õt nagy alkalmazkodónak, mert lényegében csak a számára jelentéktelen dolgokban engedékeny, csak a céljai megvalósítása felé haladó úton hajlandó magát vezetni, csak az érdekeit nem keresztezõ megoldásokra mond igent. A Rákkal való kapcsolattartásnál mindig fel lehetne tenni a kérdést: Melyikünk az irányító, és melyikünk az irányított? Sose hagyjuk magunkat a Rák passzív és diplomatikus viselkedésétõl megtéveszteni! Ez nem azt jelenti, hogy egyúttal uralkodni is hagyja maga fölött.

Életét nagyon meghatározza a rokon- és ellenszenv érzése. Ha valaki nem rokonszenves neki, azzal szemben bizonytalanná válik és elzárkózik elõle. Mivel alapvetõen az érzelem uralkodik magatartásán, olyan erõs ellenszenv alakulhat ki benne, hogy azt nem képes leküzdeni magában. Ezt persze az érintett észreveszi és õ is ellenséges lesz irányában. Nyiltan azonban nem támadhat, hiszen a Rák sem nyiltan lépett fel ellene. Így a Ráknak már sikerült is beszereznie egy titkos ellenséget.

Értékes tulajdonsága az intuició, mellyel megérzi mások szándékait, terveit, kiolvassa gondolatait, s melynek segítségével, ráérez a számára helyes útra. A Rák tehát a tudata mélyébõl felmerülõ érzéseire támaszkodik.

A Rákok mellett élõknek visszatérõ éményük lehet, amint meglepõdve -vagy éppen elégtéteélént- hallgatják, amint párjuk ugyanazokat az érveket mondja el valami mellé letéve a voksát, melyeket korábban õk sorakoztattak fel, hogy meggyõzzék Rák társukat.

Nagyszerü memóriájával a Rák képes a legapróbb részleteket, fordulatokat is megõrizni, mások gondolatmenetébõl, s alaposan megrostálva, csak az értékest meghagyva, már mint sajátját adja elõ -nagyon hitelesen. Pestiesen szólva, mondhatnánk: Jobb mint az eredeti.

Különösen, mint szinász tudja kamatoztatni e 'szivacs' -tulajdonságát. Õ a hivatásos utánzó, akinek külseje és belseje egyaránt visza tudja adni mindazt, amit látott, hallott, amit a külvilágból magába szívott.

De nemcsak a rivaldafényben élõ, hanem a szolid polgár Rák is képes külsejében, akár öltözködésében is alapvetõ változtatásokra, ha azt megváltozott életkörülményei úgy diktálják.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés