x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Rák
Rák párhoroszkóp – kivel illesz össze, ha Te is a Rák jegyében születtél?
Mindenegyben Blog - 2019. április 12. (péntek), 20:05

Rák párhoroszkóp – kivel illesz össze, ha Te is a Rák jegyében születtél? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 12

A víz jegyű rák hava közeleg, ennek kapcsán lássuk, kivel illesz össze, ha Te is június 22 és július 22 között születtél!

A Rák csillagjegyű emberek – akár férfiakról, akár nőkről legyen szó – rendkívül érzékenyek. Érzelmeik mélyek és tartósak – a rák férfi romantikus szerelmes alkat, míg a Rák nő védelmező típus, aki bármit képes megtenni vagy feláldozni, azért akit szeret.

Hirdetés
[ ]

Ennek a csillagjegynek a család az első, gyengéd és odaadó, törődő, jól alkalmazkodó személyiség – annál is inkább, mivel nem jól tűri a magányt, az egyedüllétet. A Rák jegyben születettek különösen szeretik a társaságot. Könnyen barátkoznak, mivel kedvesek, nyitottak más emberekkel kapcsolatban. Többek között jó humorérzékük és intelligenciájuk az, ami igazi társasági emberré teszi őket. A rák szinte minden negatív tulajdonsága annak köszönhető, hogy minden érzelmüket mélyen élik meg: Akit igazán szeret, azzal szemben hajlamos a féltékenységre, gyakran képes arra is, hogy számára fontos személyeket érzelmileg manipuláljon – különösen azért, mert makacsul ragaszkodik saját elképzeléseihez, és igyekszik azokat megvalósítani akár tűzön-vízen keresztül. Jó érzéke van ahhoz is, hogy másokban bűntudatot keltsen – mindezeket pedig valójában azért teszi, mert túlzott érzékenysége révén fél a lelki sérülésektől.

Rák –Vízöntő szerelmi kapcsolata

Hirdetés

Rögtön egy rossz hír azoknak, akik ilyen kapcsolatban állnak Rákként: egyes asztrológusok szerint az egyik legrosszabb párosítás, ha ilyen kapcsolatról beszélünk. A két csillagjegy merőben más és más temperamentum, míg a Rákot a saját mikrokörnyezete érdekli a legjobban, addig a Vízöntő a világ gondjain elmélkedik a legtöbbet, és ez a gyakorlatban elég sok konfliktushoz vezethet. A Rák kisé birtokló, féltékeny társsá válhat egy Vízöntő oldalán, hiszen míg előbbinek mindig a kapcsolatán, párján, családján jár az esze, addig utóbbinak szinte kiolthatatlan a szabadságvágya – így a rák túlzott ragaszkodása idővel mindkettejük terhére válhat, hiszen egyikük sem azt kapja ettől a kapcsolattól, amit vár. Kapcsolatuk akkor működhet jól, ha mindketten kicsit engednek a másik irányába: a szabad Vízöntő jobban figyel érzelmei kimutatására, a Rák pedig megpróbálja hosszabbra engedni azt a bizonyos pórázt.

Rák – Halak szerelmi kapcsolata

A csillagjegyek közötti kapcsolatok közül az egyik legideálisabb párosítás lehet. Mindkét jegy érzelmes, érzékeny, szeretetre, törődésre vágyik, így mindkettejük megkaphatja ebben a viszonyban azt, amit más csillagjegyű partnerektől nem feltétlenül tudtak eddig. Akár hosszabb, akár rövidebb ez a szerelem közöttük, az biztos, hogy csodálatos, szenvedélyes kapcsolatnak ígérkezik. A Rák az, aki meglátja a Halakban a mélyebb érzelmességet, és bár egyikük se kezdeményező típus, ha szerelem bontakozik ki közöttük, szinte biztos, hogy közösen tartós és gazdag kapcsolat elé néznek.

Rák – Bak szerelmi kapcsolat

Ez egy igen bonyolult, ám annál izgalmasabb kapcsolatnak ígérkezik. A szeszélyes és szentimentális Rák és a folyton morgolódó, pesszimista Bak bizonyos szempontból remekül kiegészítik egymást: a Rák adja az érzelmi biztonságot és figyelmességet, a Bak pedig fegyelmezettségével és analizálgató szemléletével képes visszarántani álmodozó társát a hétköznap gyakorlatába. A kívülről érzéketlennek és ridegnek tűnő Baknak éppen a Rák érzelmességére van szüksége ahhoz, hogy felengedjen ebben az érdekes szerelmi viszonyban, míg a Rák akkor engedi el magát teljesen ebben a kapcsolatban, ha a Baknak sikerül levetkőznie önbizalomhiányát és kishitűségét, hiszen társa épen úgy szereti őt, ahogy van. Egy biztos: a legtöbb konfliktuson általában a közös poénok és a humor az, ami átsegíti őket kapcsolatukban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés