Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet találtak! Rémisztő jelenet tegnap 2024. MÁJUS.25-én, egy Debrecen-Békéscsaba közötti távolsági járaton. A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt.
Mindenegyben Blog - 2024. május 25. (szombat), 19:37

25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet találtak! Rémisztő jelenet tegnap 2024. MÁJUS.25-én, egy Debrecen-Békéscsaba közötti távolsági járaton. A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 25

25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet találtak! Rémisztő jelenet tegnap 2024. MÁJUS.25-én, egy Debrecen-Békéscsaba közötti távolsági járaton. A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt.

25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet találtak!

Az utasok erős szagot éreztek, ami úgy tűnt, egy 25 éves fiú hátizsákjából származik.A szörnyű szag az utasok figyelmét felkeltette és az egyik utas figyelmeztette a buszvezetőt.A buszvezető fényjelzést adott, amikor meglátott egy rendőrségi járművet. A rendőrség körül fogta és megmotozta az utasokat. Sokan megdöbbentek nem tudva, hogy mi történik. A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt.

Gondosan megvizsgálva a hatóságok felfedezték, hogy két jól ismert fej.Az egyik egy fokhagyma fej, a másik pedig egy vöröshagyma fej. Köszönöm a figyelmet! Most nyugodtan csináld azt amit eddig csináltál! 

MÉG EGY VICC?

Tanulóvezetők aranyköpései. Visítoztam

Tanulóvezetők aranyköpései. Visítoztam

Elkezdett esni az eső:! Tanuló: ezt a vízsöprőt hogy is kell bekapcsolni?Én: Az ablaktörlőre gondolsz?

Tanuló: belelóg a kormány a szemembe!

Hirdetés
[ ]

Tanuló: A benzines autót is úgy kell kormányozni,mint a diesel-t?

Tanuló beül a kocsiba, majd pumpálja felfelé az ülést, hogy kilásson:Tanuló: “Akkor először felcsinálom magam”

Tanuló: ú messze vagyok az üléstől!

Miért rángatod a kormányt?Tanuló: mert beleakadt a kezem a másikba!

Tanuló: Uuu a kuplungot véletlen visszafelé nyomtam be!

30-as övezet jobbkéz szabály. Tanuló nem ad elsőbbséget,befékezek,majd tájékoztatom,hogy elsőbbséget kellett volna adnia!Tanuló: Szombaton is?

Hirdetés

Lakott területen csak 50-nel szabad menni!Tanuló: Az nem csak ajánlott?

Előttünk átment a piroson egy busz.Tanuló megy utánna, befékezek és rászólok hogy piros a lámpa.Tanuló: uuuuu…azt hittem a buszon ülök!

Vizsgán: Széchenyi téren parkolunk,úgy sikerül beállni,hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni.Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni,de én nem.Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki!

Piros a lámpa, megállunk. Megérkezik mögénk egy BUSZ, a tanuló a járó motort még egyszer elindítja,gyorsan lekapom a kezét az önindítóról, majd megkérdezem “mit csinálsz, hisz jár a motor?Tanuló: Gyorsan elindítom még egyszer, mert ha lefulladnék a második indítással még van esélyem elindulni, hogy a BUSZ ne jöjjön belénk!

Rutinpálya: Első óra.Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot?

Rutinpálya: egyesben már tudok tolatni!

A Kanyar előtt engedd fel a kuplungot!Tanuló: Nem nyomom csak a lábam nem engedi fel!

Tanuló: Ha tolatok ki a parkolóból, akkor hátrafelé indexelek?

Ha kijövünk a körforgalomból, jobbra hátra kell nézni!Tanuló balra néz hátra, rászólok, jobbra mondtam!Tanuló: de az nem esik a fejemre!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés