Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Állandóan halljuk “a szabályokat” a nõk részérõl. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg … mindegyik pont 1. SZÁNDÉKOSAN!
Mindenegyben Blog - 2024. április 29. (hétfő), 06:14

Állandóan halljuk “a szabályokat” a nõk részérõl. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink! Jegyezd meg … mindegyik pont 1. SZÁNDÉKOSAN! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 29

Állandóan halljuk “a szabályokat” a nõk részérõl. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink!Jegyezd meg … mindegyik pont 1. SZÁNDÉKOSAN!1. Tanuld meg használni a WC-ülõkét! Nagy lány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le! Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törõdj bele!1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.1. A sírás zsarolás.1. Azt kérd, amit akarsz! Tisztázzuk: A finom utalások nem mûködnek! A nyomatékosított utalások nem mûködnek! Az egyértelmû utalások nem mûködnek! Csak mondjad!1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelõ válaszok szinte minden kérdésre.1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek! Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnõitek.1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már baj. Menj orvoshoz!1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk, nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.Hirdetés
[ ]

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplõ, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplõk!1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínûleg úgy is van. Ne kérdezz minket!A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés