x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
A feleség rájön, hogy a férjének szeretője van. Aztán szervez neki egy olyan szülinapi ajándékot, amit soha nem fog elfelejteni
Mindenegyben Blog - 2022. április 24. (vasárnap), 11:18

A feleség rájön, hogy a férjének szeretője van. Aztán szervez neki egy olyan szülinapi ajándékot, amit soha nem fog elfelejteni

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 24

Borzalmas érzés, amikor valaki, akiben megbízunk, becsap és átver bennünket…

Az alábbi, az interneten talált történet pontosan egy ilyen esetről szól, azonban a feleség (nevezzük Júliának – kitalált név) frappáns módon kezelte a helyzetet.

Hirdetés
[ ]

A feleség leírja, hogy egy ideje már gyanakodott a férjére (nevezzük Jánosnak – kitalált név), mivel vörös rózsát vett, és nem neki. Egyre vidámabb lett, és láthatóan üzengetett valakinek. Amikor a nő rákérdezett, csak annyit válaszolt, hogy az anyjával beszél. A feleségnél akkor telt be a pohár, amikor egy alkalommal éjfél előtt fél órával a férj lement a boltba tejért, és hajnali 2.00-kor ért haza.

Júlia ezután csak gyűjtötte az információkat és várt, és egy “kis” meglepetéssel készült a férje születésnapjára. Amikor a nő megkérdezte, hogy mit szeretne a férfi a születésnapjára, csak annyit mondott, hogy annak örülne, ha a feleség elutazna a barátaival, mert nem szeretné, hogy bárki emlékeztesse arra, hogy öregszik. A nő pedig beleegyezett.

Ehhez képest valami teljesen mást csinált: felhívta a férfi szüleit, a testvéreit, és minden közös barátjukat, hogy szervez neki egy meglepetés bulit! Reggel fél 9-re szervezte az ismerősöket és a családtagokat a lakás elé, a férj anyukája még egy tortát is hozott, és már nagyon készültek a meglepetésre!

Beosontak hát a lakásba, hogy felköszöntsék! Na de volt is meglepetés! Ugyanis a férfit nem találták egyedül a h**ószobában, és persze nem is a feleségével volt! 🙂

Hirdetés

A pár pánikszerűen öltözködött, a férfi szülei kiabáltak, az anyuka még a tortát is kiejtette a kezéből! A barátai pedig mindenkit megpróbálta kiterelni a lakásból!

Júlia leírja, hogy bár nem az a bosszúálló típus, ezt a szülinapi meglepetést évek múltán is nagy örömmel fogja visszaidézni!

Nem semmi visszavágás! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés