x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Kedves ismerősök aki Húsvét alkalmával akar nagybevásárlást kezdeni azok jobb ha ezt tudják!
Mindenegyben Blog - 2022. április 14. (csütörtök), 09:32

Kedves ismerősök aki Húsvét alkalmával akar nagybevásárlást kezdeni azok jobb ha ezt tudják!

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 14

Kedves ismerősök aki Húsvét alkalmával akar nagybevásárlást kezdeni azok jobb ha ezt tudják!

Drága Városlakók

Kedves Barátaim! Szeretnélek tájékoztatni benneteket az alábbiakról.: A városunkban működő multinacionális kiskereskedelmi üzletek (Lidl,Aldi,Spar,Tesc­o) idén is megrendezik a Húsvét előtti "Surviver for the Life" (vagy a sorozatkedvelők kedvéért: Az éhezők viadala) elnevezésű nagyszabású akcióikat. Az akciók keretén belül a Húsvét hétfői zárvatartást (mostantól: világvégét) megelőző szerdán, csütörtökön,és szombaton, várnak mindenkit szeretettel rekreációs,fizikai, és verbális felkészítő csapatépítő akciós játékukra..

Az akció keretében, és a későbbi könnyebb elbírálás érdekében az áruházak és a parkolók területén elhelyezett HD felbontású térfigyelő kamerákkal rögzítik a küzdősport jellegű közelharc,  a nagysebességű erőszakos parkolási manővereinket,( mint kiszorítás,bevágás,t­olakodás...stb), valamint taktikai bevásárlókocsi szerző akcióinkat.

A pontozás a korábban már megszokott rendszerben zajlik, a 0-10 éves korosztály 0,5 a 11-30 éves korosztály 1 a 31-60 éves korosztály 5, 61 éves kor felett 2 pont jár az ártalmatlanított, és cselekedetében meggátolt vásárlótárs elleni sikeres akcióért Az idei szabálymódosításokna­k köszönhetően, a döntetlen eredményeket elkerülendő büntető pontokat is osztanak

Az engedékenység, udvariasság,előzéken­ység, figyelmesség mínusz 0,5-0,5 pont levonással jár, tekintettel a küzdelem tényleges tétjére (túlélélés). Ettől a módosítástól a szervezők azt remélik, hogy a küzdelmeket még komolyabban veszik a résztvevők.

Hirdetés

Szintén extra pontok gyűjthetők egymás verbális szidalmazásáért, úgymint: "én voltam itt előbb, a te anyád, büdös bunkó, mindjárt hívom a férjemet, gyere ki k.csög......stb".

A harc során fejenként megszerzendő 10-25 kg kenyér, 300-400 db tojás, és 5-8 kg kötözött sonka csak átlagolt mennyiség amely nincs maximálva, (mégis csak a túlélésért küzdünk). Azonban idén némi szigorítást is eszközöltek a játékszabályokban.

Ti­los a ki nem fizetett termékek alkalmazása a küzdelmek során, mert azok a célbajutásig a szervező egység tulajdonát képezik Tilos továbbá egymás gyermekének inzultálása, vagy szabadságának korlátozása,ez azonnali kizárást, és eljárást von maga után A szervezők tájékoztatnak mindenkit, hogy amennyiben a küzdelmek után a küzdőtér területének állapota lehetővé teszi, úgy a világvége nap (hétfő) szerencsés túlélése után a keddi naptól ismét szeretettel várják a vásárlókat. Kellemes húsvéti ünnepeket, élvezetes, és sérülésmentes küzdelmet kíván:A rendezőség.

Hirdetés
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés