x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Exkluzív: interjú Orbán Ráhelék marbellai szomszédjával!Egyelőre több a kérdés, mint a válasz. De a jelek alapján biztosra vehető, hogy tényleg a magyar álompárról van szó.
Mindenegyben Blog - 2022. április 06. (szerda), 14:57

Exkluzív: interjú Orbán Ráhelék marbellai szomszédjával!Egyelőre több a kérdés, mint a válasz. De a jelek alapján biztosra vehető, hogy tényleg a magyar álompárról van szó. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 06

Bombaként robbant a hír péntek reggel: Budapesttől 3000 kilométerre, Marbellán, Spanyolország Siófokján kezd új életet a miniszterelnök lánya és családja. Azóta sikerült szóra bírnunk szomszédjukat, a kábítószerkereskedőként dolgozó Matteo Moralest, aki mellesleg hibátlanul beszél magyarul.

Tudta, hogy kik az új szomszédai?Először is már őszintén meglepődtem, hogy bárkinek el tudták adni azt a házat, miután a nyáron gyakorlatilag az egész Torres bandát kivégezték ott. Én átaludtam az egészet, nagyon jó alvó vagyok. Mindettől függetlenül nem vagyunk teljesen feldobva.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Hogyhogy? Máris történt valami?Szerda éjjel érkeztek, de már csütörtök reggel szaros pelenkákkal és magyar turisztikai magazinokkal volt tele a kocsifeljárójuk előtti utcarész, és a közvilágítás is teljesen megbolondult.

Ezt hogy érti?Látjuk, hogy égnek a lámpák, de majd hasra esünk mégis, mert minden oszlop között gyakorlatilag teljesen sötét van. A feleségem szerint átok került az utcára, tegnap reggel óta annyi keresztet vetett már magán, hogy fáj a kulcscsontja. Rejtély.

Van arról elképzelése, hogy miért pont ide jöttek?Ezen én is gondolkodtam, hogy miért pont ide jön a miniszterelnök gyereke. A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy. Esetleg el kell menekülnie, vagy gazdasági okokból egész egyszerűen egy másik helyet keres az élete számára. Ez nem jó dolog. A jó dolog az, hogyha mindenki ott boldogulhat, ahova megszületett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés