x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Exkluzív: interjú Orbán Ráhelék marbellai szomszédjával!Egyelőre több a kérdés, mint a válasz. De a jelek alapján biztosra vehető, hogy tényleg a magyar álompárról van szó.
Mindenegyben Blog - 2022. április 06. (szerda), 14:57

Exkluzív: interjú Orbán Ráhelék marbellai szomszédjával!Egyelőre több a kérdés, mint a válasz. De a jelek alapján biztosra vehető, hogy tényleg a magyar álompárról van szó. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 06

Elég érdekes gondolatok, de valahonnan ismerősek. Miért vélekedik így?Nem tudom mire gondol, tegnap óta ezen pörgetem az agyam. Miért akarna bárki egy olyan országból elköltözni, ahol kerítés véd a migránsoktól, itt meg úgy szállnak partra minden nap, mint ahogy régen Cortés és Pizarro Amerikában. Lehet áthívjuk őket egy grillezésre, most már kíváncsi vagyok.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Tudja esetleg, hogy miből élnek?Az asszonyságot csak egyszer láttam eddig, amikor a saját lábán álldogált a medence partján, a férjét pedig ma reggel is kiszúrtam a strandon. Furcsa, ujjatlan kék kabátokat árult a kocsija csomagtartójából. Rengeteg volt neki, de ez nekem nem tűnik betonbiztos egzisztenciának. Amúgy nem tűnnek problémásnak, nem úgy mint az a szintén magyar Róbert, aki még jó pár éve balhézott pont abban a házban. A szintén magyar Rolandról meg hát nem is beszélve, az a tavalyi eset mindenkit megviselt itt az utcában. Elnézést, szívesen beszélgetnék még, de mennem kell a kikötőbe munkaügyben.

Köszönjük az interjút!

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés