x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Viccek
Bevezetik a háromnapos munkahetet a magyar egészségügyben!Látványosan javulni fog az állami egészségügyi ellátás színvonala.
Mindenegyben Blog - 2022. július 26. (kedd), 08:18

Bevezetik a háromnapos munkahetet a magyar egészségügyben!Látványosan javulni fog az állami egészségügyi ellátás színvonala.

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 26

Pintér Sándor egészségügyi miniszter szerint ezáltal válhat végre világszínvonalúvá az állami ellátórendszer.

Az ötlet lényege, hogy ezentúl a lehetséges hétből csak heti három napon fogadnak és látnak el betegeket az állami fenntartású egészségügyi intézményekben. Ehhez a működtetési rendszerhez pedig elég lesz a jelenleg rendelkezésre álló orvos- és ápolóállomány,írja a hircsarda.hu

Természetesen a fekvőbeteg-ellátást is érinti a reform:

a hét további napjain a páciensek a rokonok és családtagok gondjára lesznek bízva, probléma esetén pedig az interneten keresztül tájékozódhatnak. Ehhez modern, Intel Pemtium típusú személyi számítógépeket helyeznek ki az intézmények fogadótereiben. Továbbá napi 1 aszpirint és 1 Balaton-szeletet biztosítanak előre a hét fennmaradó napjaira.

A versenyszférában már kipróbálták a módszert, és az eddigi eredmények bíztatóak. A dolgozók három nap alatt el tudták végezni a heti munkájukat, és több idejük maradt pihenni, töltődni. Miért ne működhetne ugyanez az egészségügyben is? Ugyanúgy emberek dolgoznak ott is, mint a versenyszférában, szóval akár ők is el tudják végezni a feladataikat heti három nap alatt

– érvelt boldogan a miniszter.

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés