Érdekelnek a legjobb receptek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Finom receptek
5 év házasság után rájöttem, hogy én csak cseléd vagyok. A férjem többet törődik a szomszédasszonnyal, mint velem
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 07. (szerda), 18:38

5 év házasság után rájöttem, hogy én csak cseléd vagyok. A férjem többet törődik a szomszédasszonnyal, mint velem (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 07

Szerelemből házasodtunk össze, legalábbis én azt hittem, öt éve vagyunk házasok, van egy hároméves fiunk. A férjem soha nem volt figyelmes velem szemben, soha nem kaptam tőle virágot, úgy gondoltam, hogy ő ilyen.

Hirdetés

 Feleség és anya vagyok, vasalok, mosok, főzök az egész családnak, sokszor fáradt vagyok, de ugyanakkor boldog is mert a családom mellettem van. Nagy meglepetésemre egy napon azt vettem észre, hogy a férjem nagyon figyelmes a szomszédunk feleségével. Egy fiatal házaspár, a fiatalasszony mindig nagyon rendezett és modern ruhákat visel. Ekkor rájöttem, hogy én nem adok magamra, elhanyagolom magam az otthoni teendők miatt, sok esetben még arra sincs időm, hogy megigyak egy teát.

A munkahelyemről egyenesen hazamegyek, mert főznöm és takarítanom kell, míg a szomszédunk feleségének nincsenek ilyen gondjai. Azt vettem észre, hogy a férjem több időt tölt náluk, mint itthon. A szomszédasszonyomnak mindig szüksége volt a férjem segítségére. Egy napon elmondtam mindazt amit gondolok a férjemnek, mire ő a következőt válaszolta: “Azt gondoltad, hogy egész életemben virágot veszek neked? Feleség vagy és anya, tehát az a kötelességed, hogy törődj a házzal és a családoddal, szükségem van egy háziasszonyra.”

Nem tudtam tovább türtőztetni magam és ekkor szemrehányást tettem neki azért, mert mindig a szomszédasszonyhoz megy, hogy segítsen neki. “Hagyj már békén – mondta a férjem, a te helyed a konyhában van, majd én eldöntöm, hogy kihez mikor megyek.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (4)

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés