x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Finom receptek
Menj nyugdíjba 55 éves korodban és 80 éves korodig élsz, de ha 65 éves korodig dolgozol, 67 évesen meghalsz.Hogy miért?most leírom részletesen :
Mindenegyben Blog - 2020. február 09. (vasárnap), 11:33

Menj nyugdíjba 55 éves korodban és 80 éves korodig élsz, de ha 65 éves korodig dolgozol, 67 évesen meghalsz.Hogy miért?most leírom részletesen : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 09

Legyen ez a kor a legjobb időszak az életedben!

Kiderült, hogy aki nem vonul nyugdíjba , annak a mentális állapota jobb marad. De valóban olyan pozitív dolog-e ez, ha nem igazán élvezheti valaki a nyugdíjasok életét?

Nem számít, mennyit vár egy ember erre a pillanatra, a nyugdíjazás időszaka meglehetősen nehéz lehet bárki számára. Számos dolog azonban tökéletesen felvidíthatja az átmeneti időszakot:

1. Új barátok

Hirdetés
[ ]

Soha nem késő kibővíteni társasági körünket, ideértve a nyugdíjas kort is. Tartsuk a kapcsolatot a korábbi kollégáinkkal és barátainkkal is, emellett próbáljunk meg új emberekkel találkozni, amint van erre lehetőségünk.

2. Folytassuk a tanulást

Ha minden nap tanulunk valami újat, az elménk egészséges és aktív marad. A világon mindig van valami megtanulható, így lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre annak, aki fejlődésre vágyik.

3. Találjunk magunknak egy hobbit

A munka elhagyása megkönnyebbülés lehet számunkra, ám a teljes foglalkoztatásról a korlátlan szabadságra történő éles átmenet túl drámai változás. Ezért legyünk kreatívak! Találjuk meg magunk azt a szabadidős tevékenységet, amelyre szívesen szánunk időt, és valódi örömet szerez számunkra.

A nyugdíjazás, mint egyfajta kaland

A nyugdíjba vonulás nem mindig azt jelenti, hogy a medence melletti hűvös limonádét kortyolgatunk, vagy spontán ötlettől vezérelve kiruccanunk a francia Riviérára. De pozitív hatással van a lelkünkre, és azzal a hajlandósággal, hogy új barátokat szerezzünk, továbbá, hogy új hobbit találjunk, a nyugdíjas kor biztosan kezdete lesz az életünk egyik legérdekesebb kalandjának.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (789)
Hirdetés
Hirdetés