x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

hidegtálak
Nyolc évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek
Mindenegyben Blog - 2020. október 17. (szombat), 23:22

Nyolc évvel a nyolcas ikrek születése után – így néz ki Natalie és a gyerekek

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 17

8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-r emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért pornófilmekben vállalt szereplést.

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek,  Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.

Natalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa  Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be  2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.

Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.

A legfontosabb az, hogy Natalie és gyermekei jól vannak. Minden jót kívánunk az édesanyának és gyermekeinek. Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal a Facebook-on !

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés