x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT MÁTÓL! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 04. (kedd), 20:08

1 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT MÁTÓL! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 04

1 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT MÁTÓL! >>>>

Itt vannak az ÚJ, VASÁRNAPRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK :Büntetés jár a Vasárnapi kerti munkáért!!! Tilos Hétvégén füvet nyírni, flexelni, hangoskodni és égetni!!!

Vigyázzatok!!! ITT AZ ÚJ RENDELET!!! 200 EZER FORINT BÍRSÁGRA SZÁMÍTHAT AZ, AKI VASÁRNAP NYÍR FÜVET VAGY FLEXEL! MUTATJUK A RÉSZLETEKET…MI A VÉLEMÉNYED ERRŐL A RENDELETRŐL?

Kertesek, családi házasok vigyázzatok! 50-100 ezer forintos bírságot osztogatnak a HÉTKÖZNAP reggel vagy vasárnap végzett fűnyírásért! Tájékozódj, minél előbb, mert ezekben az időpontokban tavasztól TILOS A fűnyírás FIGYELEM! 50-100 EZER FORINTOS BÍRSÁG JÁRHAT A HÉTKÖZNAP REGGELI VAGY A VASÁRNAPI FŰNYÍRÁSÉRT! TÁJÉKOZÓDJON, MINÉL ELŐBB!

 

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Akár 50 ezer Ft helyszíni bírságot kaphat, ha vasárnap délben nyír füvet!De reggel 9 előtt sem szabad!És déltől másnap reggelig is tilos!A szabályszegők 5-50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal vagy 20-200 ezerig terjedő közigazgatási büntetéssel sújthatók.Júniustól van életben az a rendelet, amely Mosonmagyaróvár térségében szigorúan korlátozza a zajszennyezést.Ide tartozik a fűnyírás, favágás, kerti traktorozás, barkácsgép használat.Más településeken is várható hasonló rendelkezés, természetesen mi arról is igyekszünk hírt adni, de ha Önhöz előbb jut el egy fontos hír, írja meg nekünk privát üzenetben és közzétesszük!Tiltott hétköznapokon este 9 és reggel 8 között, szombat este 10 órától vasárnap reggel 9-ig, valamint déltől másnap reggelig – a motoros fűnyíró, motorfűrész, kerti traktor, rotációs kapa, illetve ipari vagy barkácsgép használata.A szabályszegők öttől 50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal vagy 20 ezertől 200 ezerig terjedő közigazgatási büntetéssel sújthatók. Jogi személy esetén a közigazgatási bírság elérheti a 2 millió forintot is. Vagyis jobb csendben maradni a pihenésre kijelölt időszakokban.Kérem ossza meg ismerőseivel, barátaival, rokonaival, családtagjaival!

Címlapkép:illusztráció 

Aktuális védelmi intézkedések

A fokozatos újraindítás részeként május 1-től az intézkedések jelentős része védettségi igazolványhoz kötött:

  • Minden nap éjféltől reggel 5-ig kijárási tilalom van érvényben. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amit igazolni szükséges. Az alábbi linken letölthető az igazolás mintája, amely magában foglalja a minimálisan elvárt tartalmi követelményeket. https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-igazolas-minta. A munkáltatói igazolást rendőrségi igazoltatás esetén fel kell mutatni, egyéni vállalkozók saját maguknak is kiállíthatják az igazolást. Kijárási tilalom alól kivételt jelent továbbá az egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet. Valamint a kutyasétáltatás is megengedett a lakóhely 500 méteres körzetében.
  • Az üzletekben este 11 óráig lehet vásárolni. 
  • A vendéglátó üzletek 11 óráig tarthatnak nyitva, azok belső tere a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megnyílik, ahová a szülők a felügyeletük alatt álló gyermekeiket magukkal vihetik. A vendéglátó üzletek kerthelyiségeiben és teraszain továbbra sem kötelező a maszkviselés.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés