Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DÖBBENET! N. FERENC MIUTÁN LEFEKTETTE 10 ÉVES KISLÁNYÁT ZARÁT, ITALOZGATÁSBA KEZDETT, MAJD EZUTÁN SZÖRNYŰ DOLGOKAT MŰVELT GYERMEKÉVEL, AMIT MÉG A MOBILJÁRA IS FELVETT - MILYEN BÜNTETÉST ÉRDEMEL EGY ILYEN
Mindenegyben Blog - 2021. május 04. (kedd), 19:55

DÖBBENET! N. FERENC MIUTÁN LEFEKTETTE 10 ÉVES KISLÁNYÁT ZARÁT, ITALOZGATÁSBA KEZDETT, MAJD EZUTÁN SZÖRNYŰ DOLGOKAT MŰVELT GYERMEKÉVEL, AMIT MÉG A MOBILJÁRA IS FELVETT - MILYEN BÜNTETÉST ÉRDEMEL EGY ILYEN "EMBER"? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 04
Döbbenet! N. Ferenc miután lefektette 10 éves kislányát Zarát, italozgatásba kezdett, majd ezután szörnyű dolgokat művelt gyermekével, amit még a mobiljára is felvett - Milyen büntetést érdemel egy ILYEN "ember"?

Gyomorforgató, ami Hajdúhadházán történt tegnap! Egy édesapa mobilra rögzítette, amint éppen saját gyermekét testi vágyai kielégítésének céljából zaklatta. Az apa 15 év együttlét után vált el feleségétől, de továbbra is közösen nevelték 2 gyermeküket. A hétvégéket általában Ferencnél töltötték. A kisebbik lányával a 10 éves Zarával, különösen jó volt a viszonya. N. Ferenc a válást követően egyre jobban lezüllött, inni kezdet és az italtól agresszívvá vált. Tegnap aztán bekövetkezett a tragédia. Este iszogatásba kezdett, majd lefektette a két gyereket és megvárta, amíg elalszanak. Ezután folytatta az italozgatást.Éjjel 11 körül felébresztette a kis Zarát és a leggyomorforgatóbb cselekedetekre kényszerítette lányát. A gyermek a fájdalomtól sírva könyörgött apjának, hogy hagyja abba, de Ő megfenyegette, hogy megveri, ha nem engedelmeskedik. 

Hirdetés
[ ]


A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés