Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT MÁTÓL! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. május 04. (kedd), 20:08

1 perce jött a hír!!! VÁLTOZTAK A SZABÁLYOK! ÉJJEL, ami aludtál MEGVÁLTOZOTT A TÖRVÉNY! ÍGY VÁLTOZOTT MÁTÓL! >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 04


  • A szállodákban ismét lehetséges a pihenés a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és gyermekeik részére.

  • Hirdetés
  • A 2020 novemberében bezárt szabadidős létesítmények a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak újra látogathatóak. Ezek közé tartoznak például állatkertek, vadasparkok, múzeumok, színházak, mozik, könyvtárak.

  • Az uszodákat, az edző- és fitnesztermeket, sportlétesítményeket a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a versenyengedéllyel rendelkező sportolók látogathatják.

  • Hirdetés
  • A sportrendezvényeken és este 11 óráig a kulturális eseményeken részt vehetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők.

  • A megnyíló helyszíneken a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.

  • A közterületen, a tömegközlekedési eszközökön, boltokban – azokon a helyeken, ahol nem csak beoltott, vagy a fertőzésen átesett személyek tartózkodhatnak – továbbra is kötelező a maszkhasználat, továbbá kerülendő a csoportosulás és a gyülekezés. 

  • A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata.

  • Április 19-én újraindulhattak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai, a felső tagozatok és a középiskolák május 10-től térhetnek vissza a tantermi oktatáshoz.

  • Fennmaradnak a magán- és családi rendezvényekkel kapcsolatban 2020 novemberében elrendelt korlátozások. A családi és magán rendezvényeken legfeljebb 10 fő vehet részt. Esküvők csak lakodalom nélkül lehetségesek, az egyházi, illetve polgári szertartáshoz szükséges személyek, a tanúk, a házasulók szülei, nagyszülei, testvérei valamint gyermekei vehetnek részt. A temetésékesen maximum 50 fő vehet részt. Ezek feloldására az újraindítás egy újabb fokozatában kerülhet sor.

  • A határellenőrzés továbbra is fennmarad, amelynek célja változatlanul a járvány megfékezése és a hazánkba belépők ellenőrzése. Azonban a védettségi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgárok karantén-kötelezettség nélkül térhetnek vissza az országba és ugyanez vonatkozik azon országok állampolgárai is, amelyekkel Magyarország, ország közi megállapodást írta alá.

  • A tranzit- és teherforgalom továbbra is biztosított. A külföldiek tranzitáthaladása belépéskor egészségügyi vizsgálatot követően engedélyezett, ha fertőzés gyanúja nem merül fel, a belépő rendelkezik a schengeni határellenőrzési kódexben előírt beutazási feltételekkel, igazolja utazásának célját, célországát, és a célországhoz utazás útvonalán fekvő szomszédos államba a belépése biztosított. A tranzitforgalom csak meghatározott útvonalon lehetséges, csak bizonyos pihenőkön megállva, és legfeljebb 24 óráig.    

  • Kérjük, hogy aki külföldre utazik, az tájékozódjon a  konzuliszolgalat.kormany.hu  honlapon a célországban aktuális járványügyi helyzetről és utazási korlátozásokról!

  • A cikknek még nincs vége, lapozz!

    Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés