x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:
Mindenegyben Blog - 2021. november 15. (hétfő), 14:32

10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 15

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a következő tíz évben megújul a vasúti járműgyártás, megépül a V0 vasúti gyűrű, továbbá visszakerül magyar tulajdonba a nemzeti reptér. Ezután a miniszterelnök emlékeztetett, hogy a világ a járványok és a népvándorlások korát éli, ezért sokan nem lelkesednek a nagy ívű tervekért. A miniszterelnök kiemelte,AMIT ELÉRTÜNK A JÁRVÁNNYAL SZEMBEN, AZT MOST MEG KELL VÉDENÜNK.

Az évtizedes távlatokról szőtt tervek helyett ma az oltásellenesekkel szemben kell mozgósítani erőinket – mondta. A miniszterelnök szerint aki tagadja az igazságot, elbizonytalanítja az embereket, kamuvideókat terjeszt, ideológia alapján akar beszerezni vakcinát, az szó szerint a magyarok életét veszélyezteti.

Hirdetés
[ ]

A baloldal az emberek anyagi biztonságát is kockára tenné

Orbán Viktor elmondta, a járványveszély mellett a brüsszeli hálózat is veszélyt jelent, akik a járványveszély mellett ránk erőltetnék a migránsokat, illetve az emberek anyagi biztonságát is kockára akarják tenni. Hozzátette: a mi ellenfeleink az elszánt Brüsszel-hívők, akik a magyar érdekek helyett inkább az övékét szolgálják.

Fűtsetek kevesebbet, használjatok kevesebb vizet, ha mégis, fizessetek többet, mondják ők – részletezte. A miniszterelnök szerint ez a kommunista időket idézi meg. – Nem a zsemle kicsi – mondták Kádárék – hanem a pofátok nagy – emlékezett vissza.

Elmondta, hogy ma nem elég csak védekezni Brüsszellel szemben, meg kell reformálni, mielőtt darabokra hullik. – Ezért támogatjuk Kaczynski kezdeményezését, hogy szervezzük újjá az európai jobboldalt – tette hozzá.

Ezért léptünk az EU-ba

Azért léptünk be az EU-ba, mert integrációt ajánlottak.Ez azt jelenti, hogy együtt csinálunk dolgokat. Barátságos, együttműködő módon. Szó sem volt arról, hogy elveszik a jogainkat.Nem szabad passzívan elfogadni minden brüsszeli projektet. Erről nem volt szó – húzta alá.– Mi itt nem fogunk megfagyni télen, ők meg ott szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya – mondta. Ellenezzük a politikailag korrekt, multikulturálisan gondolkodó szövetséget – közölte a miniszterelnök. Kiemelve: Magyarország elutasítja a migrációt.

– Meg kell állítani a lopakodó egyesítést az Unióban, mert ez kizárólag az európai elitek érdeke, ez Gyuri bácsi világa – hívta fel a figyelmet a kormányfő. Orbán Viktor elmondta, hogy minden államnak joga van kimaradni a migrációból és az Európai Egyesült Államokból. Ezután a miniszterelnök felhívta a figyelmet, hogy a Nyugat fennen bírálja Kínát, ám eközben szoros kereskedelmi kapcsolatokat folytatnak a Kelettel. Ezzel szemben Magyarország a saját érdekét követve a Kelettel is szoros gazdasági kapcsolatokra törekszik. 

Orbán Viktor: A népet kell szolgálni

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a szabad Magyarországon berendezkedő pártok hosszú időre kerülnek hatalomra, de sok esetben közbeszólt a külföldi beavatkozás. A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy nem vezérlő eszméket, hanem a népet kell szolgálni, és így lesz valaki megkerülhetetlen erő.A BALOLDAL NEM TUDOTT ÉLNI A KORÁBBI FELHATALMAZÁSSAL, AMIT KAPOTT- tette hozzá. Ezzel szemben a mostani kormányerő tudott élni vele.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés