Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A doktornő kitálalt :ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban. Kiderült az igazság!Nem is a koronavírusba halnak bele a betegek .
Mindenegyben Blog - 2021. április 08. (csütörtök), 22:30

A doktornő kitálalt :ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban. Kiderült az igazság!Nem is a koronavírusba halnak bele a betegek . (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 08

Helyette 80% feletti oxigéntelítettség esetén percenként csak 2-3 liter oxigént ad a betegeknek, és naponta csak 4-5 órára, mert ahogy mondja, az oxigénfelesleg gátolja az agyat.

Egyes, kórházakban alkalmazott gyógyszerek súlyosbítják a tüneteket

A doktornő azt is elmondta, hogy azok a kórházba került koronavírus betegek, akik nem szedték be a kiutalt kodein hatóanyagú gyógyszereket, javulásnak indultak:

Hirdetés
[ ]

"A kodein alkalmazásakor a beteg ugyanis nem tudja felköhögni a váladékot a tüdőből (a kodein a morfinnal megegyező hatásmechanizmusú fájdalomcsillapító, csökkenti a köhögés- és a légzésközpont ingerlékenységét - a szerk.) s ez fojtja meg, nem a vérrögök, hanem maga a felgyűlt váladék. Ilyenkor a betegek érthetően pánikba esnek, mert nem tudnak lélegezni, ezért benyugtatózzák őket és lélegeztetőre teszik, s ezután isten irgalmazzon nekik!”

Az orvosi kamara beidézte a doktornőt

Az informatialiberia.rom arról is beszámolt, hogy nyilatkozata után egy meg nem nevezett e-mailben kapott bejelentés alapján a Román Orvosi Kamara etikai bizottság elé állította dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológust hétfőn. Az épület előtt hatalmas tömeg várta a doktornőt, köztük gyógyult betegei is. A "csodadoktornőt" időközben a maszkellenesek tábora is elkezdte támogatni.

Hirdetés

A vizsgálat a doktornő szempontjából sikerrel zárult, nem marasztalták el, nem szankcionálták, de megkérték, ne mondjon véleményt más orvosok munkájáról.

FlaviaGrosan kozepen foto ebihoreanul Forrás: ebihoreanul.ro

Az orvosi kamara megyei vezetője, Carmen Pantiș úgy nyilatkozott: az etikai bizottságnak nem áll módjában szankciókat kiszabni, azt csak a fegyelmi bizottság teheti. A fegyelmi bizottság viszont csak akkor léphet, ha például műhiba miatt érkezik panasz hozzájuk, ez esetben pedig nem erről van szó.

Pantiș úgy tudja, hogy a tüdőgyógyász a továbbiakban ugyanúgy gyógyítja a hozzá fordulókat, de a súlyos eseteket kórházba irányítja. Azt még hozzátette, hogy az orvosi kamarának nincs módjában ellenőrizni, hány beteget is gyógyított meg valójában Flavia Groşan, mivel a páciensek adatait bizalmasan kell kezelni - adja hírül a maszol.ro.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés