x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2021. október 14. (csütörtök), 08:40

Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 14

Megérkezett a 2022-es Arab horoszkóp!Félelmetesen igaz, mindent elárul rólad az arab horoszkóp! Többé semmi nem marad titokban 

Telejsen beléd lát, tudja, mi játszódik le benned.

Ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha tudni akarod mik az erősségeid, érdemes elolvasnod ezt a horoszkópot. Minket teljesen meglepett, hogy lehet ennyire pontos! A jellemzések tökéletesen ráillenek az adott jegyekre! Ebből a horoszkópból azt is megtudhatod, melyik jeggyel, hogyan kell viselkedned ahhoz, hogy gördülékeny legyen a kapcsolatotok.

Hirdetés
[ ]

Az arab horoszkóp szerint az ember élete egy folytonos harc, küzdelem, ezért ez a hitvilág nem állatövi jegyek alapján lát bele a vesédbe, hanem születési dátumunkat különféle fegyver formájában tárja elénk. Ami hasonló, hogy ez a horoszkóp is ugyanazt a tizenkét típust tartja számon – írja a cafeblog.hu.

Hirdetés

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Parittya (január 21. – február 18.)

Az az ember vagy, akinek adnak a szavára. A hozzád közel állók szeretnek, a távolabbi kapcsolataid pedig mély tisztelettel viseltetnek irántad. Az emberek élvezik a társaságodat, te is szereted magad körülvenni társasággal. Számos jó tulajdonságod van, mint a korrektség, a becsületesség és az önzetlenség. Döntéseid ésszerűek, egyenesek. Nyugodt ember vagy, akit nem lehet könnyen kihozni a béketűréséből, de ha ez mégis sikerül, nagyon mély szomorúságot érzel. Tökéletes beosztott vagy, aki remek példát mutat a kollégáinak, de ha vezetővé válsz, akkor is megmaradsz segítőkésznek és “rendesnek”, akire bármikor lehet számítani. Tudod motiválni a környezeted, ami a mai, ingerszegény és robotias világban megbecsülendő.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Fejsze (február 19. – március 20.)

Fejszéd van, ami egy használati tárgy és nem is fegyver. Ennek megfelelően te egy igazán jámbor ember vagy, aki elutasít mindent, ami erőszakos vagy agresszív. Képes vagy órákig egy olyan hír hatása alatt lenni, ami arról szólt, hogy egy ártatlan kisgyereket, vagy állatot ért valami szörnyűség. Közösségi adatlapodon nem is mersz ilyen cikkekre rákapcsolni, inkább használod az elrejtés gombot. Az életedet a szeretet irányítja, önzetlenül tudsz szeretni, jó barát, jó házastárs, odaadó szülő vagy. Néha ajánlatos azonban kicsit jobban két lábon állni a Földön, mert a világ sajnos nem olyan szép, mint ahogyan hiszed. Bár te széppé teszed.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Tőr (március 21. – április 20.)

Igazi harcos típus vagy. Mész előre a céljaidért, megállíthatatlan vagy, de nem is tűröd, ha bárki meg akar állítani. A külvilág számára ez a tulajdonságod talán az “akaratos” jelzővel csapódik le. Vág az eszed, mint a borotva, kitűnően taktikázol. Munkádban olyan vagy, mint egy gyorsvonat. Nincs sok barátod, de ha bizalmat szavazol valakinek, barátságod örök életre szól. Picit hirtelen haragú vagy és “ami a szíveden, a szádon”, de akik kedvelnek, ezzel a tulajdonságoddal együtt teszik. Elképesztően realista vagy, pontosan tudod megfogalmazni a céljaidat és meg is valósítod őket. Néha nem árt azonban megfogadni mások tanácsait, nem azért kapsz kritikákat, mert ők az ellenségeid, hanem mert jó látni mások nézőpontját is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés