Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…
Mindenegyben Blog - 2021. október 14. (csütörtök), 08:10

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 14

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

ELőször nézzük meg a heti előrejlezést :

Hirdetés
[ ]

Csütörtökön az ország nagy részén már több napsütés várható, de a Dunától keletre és délután nyugaton, északnyugaton több felhő lehet az égen. Elszórtan esőre, záporokra még keleten, délkeleten lehet készülni, főként a nap eslő felében. A Dunántúlon megélénkül az északi-északnyugati szél. Délutánra 9 és 14 fok közé melegeszik a levegő.

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, csak északnyugaton, illetve a délután második felében délen, délkeleten lehet több felhő az égen, de csapadék nem várható. A délies szél általában gyenge, mérsékelt marad. Reggelre többfelé pára, köd képződhet. Hajnalban -2, +8, délután 12-16 fokot mérhetünk.Szombaton egy gyenge hidegfront súrolja hazánkat, így többfelé megélénkül az északias szél. Napos-gomolyfelhős időre készülhetünk, csak néhol alakulhat ki gyenge zápor. Kora reggel -1, +7, napközben 13-18 fok valószínű.

Vasárnap sok lesz a napsütés, de reggelre főként az ország középső harmadán többfelé köd illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződhet, amelny helyenként csak lassan oszlik majd fel. A légmozgás nem lesz jelentős. Reggel néhol gyenge fagy, napközben 13-17 fok várható. Hétfőn is jobbára napos, de reggel hideg, tbbfelé nyirkos időre van kilátás.

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, egyelőre úgy tűnik, egészen november közepéig nem kell számítanunk fagyokra, sőt a nappali csúcshőmérsékletek is 12 fok felett maradnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés