Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2021. október 14. (csütörtök), 08:40

Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 14

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Buzogány (április 21. – május 21.)

Nagyon kedvelnek téged kedves, de nagylelkű természetedért. Érzékeny ember vagy, aki lojális és őszinte saját maga és mások irányában. Nem félsz a felelősségtől, nem félsz a hosszú és nagyszabású feladatoktól. Szeretsz kockázatot vállalni és harcias, valamit semmit, soha fel nem adó önbizalmad visz előre, bármilyen utat is vállaltál, hogy megteszed. Hatalmas erő és életerő lakozik benned, elképzeléseidről semmi áron nem mondanál le, ezért környezeted kemény, határozott embernek tart, akivel nem érdemes újat húzni, viszont a véleményére adni kell.

Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Csillag (május 22. – június 21.)

Ambiciózus vagy, szenvedélyes, gyűlölöd a középszerűséget. Az életedben te vagy a középpont és szereted, ha ezt mások is így látják. Sok ember mondja a barátodnak magát, neked viszont életed egyik kihívása rájönni, melyik ember van melletted azért, mert tényleg önzetlenül kedvel téged és ki az, aki lehúz. Kissé kettős személyiség vagy, képes vagy a pillanat törtrésze alatt a harsány jókedvedet melankólikus búbánatba fordítani – és vissza. Szereted az életet, szereted a nyüzsgést, a társaságot és képtelen vagy nyugton megülni a fenekeden. Neked van igazad: carpe diem!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Hosszú kés (június 22. – július 22.)

Erős, toleráns, őszinte és jószívű vagy. Képes a hátadon cipelni a családi ügyeket, de a munkahelyeden vagy a tanulmányaidban is te vagy az, akire bárki, bármikor számíthat. Fáradhatatlan ember vagy, akit ízig-vérig az önzetlensége vezérel. Számodra a család a legfontosabb, tiszteled a gyökereidet, gondoskodsz szüleidről, a tágabb családodat is szereted összehozni, kutatod a családfádat. Munkádat alázattal végzed, sokat tanusz, képzed magad, éppen ezért kimagasló eredményeket is elérhetsz.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Kard (július 23. – augusztus 23.)

Olyan vagy, mint egy arisztokrata: egyenes gerincű, magabiztos, aki imádja a szépet, a nemest, a csillogót. El is éred mindazt, amit a fejedbe veszel, hisz imádod körbevenni magadat szép és akár kihívó dolgokkal. Az otthonod olyan, amelyet szívesen mutatsz másoknak, minden bútornak vagy csecsebecsének helye és története van, öltözéked elegáns, nőknél szinte királynői. Szereted, ha elismernek, szeretsz a figyelem középpontjában állni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés