Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2021. október 14. (csütörtök), 08:40

Arab horoszkóp - TÁBLÁZAT ! Ezt tartogatja számodra a sors születési HÓNAPOD alapján! (1. oldal) (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 14

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az élet arról szól, hogy reggel felkelsz, megváltod a világot, aztán este meg lefekszel és újra erőt gyűjtesz. Ennyire tök egyszerű. Tapasztalt, nagy tudású, roppant szívós ember vagy, aki simán zsebre vág másokat. Nem szeretsz vitás helyzetekbe bonyolódni, de ha mégis, te jössz ki belőle győztesen. Ha valami fontos neked, harcolsz érte, ha viszont már elmúlt az érdeklődésed, a dolgot bezárod lelked egy fiókjába és onnantól egy picikét sem érdekel téged a dolog. Picit a külvilág számára élsz, neked nagyon fontos, hogy mások elismerjenek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Lánc (szeptember 24. – október 23.)

Hirdetés
[ ]

Kiváló emberismereted van, nem igazán tudnak meglepni mások. Kerülöd a felesleges vitákat, nehéz helyzeteket. Szereted a nyugalmat, szemlélni a külvilágot és abból nyerni magadnak, hogy ennyire éberen figyeled az életed szereplőinek és történéseinek minden apróságát. Barátaid szeretnek hozzád fordulni, mert jó hallgatóság vagy és az a tanács, amit te adsz másoknak, mindig az egy új nézőpontot az illető szemléletében. Saját igazadat mindig korrektül mások tudatára adod, ezért tisztelnek sokan.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Arab tőr (október 24. – november 22.)

Ki sem lehet téged bogozni, olyan rejtélyes ember vagy. Pedig nagyon sokan szeretnének jóban lenni veled, úgyhogy tedd meg, hogy néha-néha levetkőzöd a sündisznó jelmezt. Neked fontos az, hogy néha elvonulj a világ elől, szeretsz egyedül lenni, mert pontosan tudod, mi a különbség egyedüllét és magány között. A magányt már gyűlölöd. Nincs sok barátod, de az a két-három ember, aki az életed elmúlt időszakaiban melletted állt, életed végéig meghatározó helyet foglal majd el az életedben és a szívedben.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Íj (november 23. – december 21.)

Hirdetés

Éles eszű, intelligens, kitartó és rafinált ember vagy, aki nagy kanállal éli és élvezi az életét. Nem tántorodsz el a hosszú távú céloktól, munkádat alaposan végzed, életedet lépésről lépésre, megfontoltad építed. A jövőbe tekintesz és ott szép dolgokat látsz, amiket igen, saját magadnak köszönhetsz. Utadat néha nehézségek tarkítják, amik viszont még inkább megedzenek. Büszkén viseled a vesztes csatákat is, tanulsz belőlük. Társasági ember vagy, szinte mindenki szeret téged és keresi a társaságodat. Humoros, jó beszélőkéjű ember vagy.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Lándzsa (december 22. – január 20.)

A lándzsa horoszkópú ember mindig őszinte, olyan egyenes a gerince, mintha kőből faragták volna. Tekintélyt nyújtó, korrekt, néha kemény embernek tartanak. Kerülöd a felesleges vitákat, érveiddel úgyis zsebre vágsz mindenkit. Neked fontos, hogy átbeszéld a sérelmeket. Kitartó vagy, szeretsz tanulni, az élet megannyi szépségét és tudását szivacsként vonzod be magadba. Nagyon jó szülő vagy, aki bár szigorú, de gyermekeid számára te jelented azt az erőt, akihez bármikor lehet fordulni. Munkádban megbízható vagy, bár ha valami nem érdekel, tudsz lusta is lenni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

(Ketkes)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés