Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egy 5éves óvodás kisfiú holttestét találták meg a Dunában.
Mindenegyben Blog - 2022. május 26. (csütörtök), 09:05

Egy 5éves óvodás kisfiú holttestét találták meg a Dunában. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 26
Hirdetés

Korábban több média is beszámolt arról, hogy halott gyerekről van szó. A "Bild" értesülései szerint a négy-hat éves fiú holttestét műanyag zacskóba csomagolták. Erről a rendőrség először nem adott tájékoztatást. A "Donaukurier" a nyomozókra hivatkozva arról számolt be, hogy jelenleg nincs olyan eltűnt személy a felső-bajorországi északi rendőrkapitányság környékén, aki elférne a halott fiúval.

Hirdetés
[ ]

Egy kenus csütörtökön a dunai Vohburg melletti vízlépcsőnél (Pfaffenhofen járás) látott valamit lebegni a Dunában, és evezőjével kihozta a partra. Csak a hétvégén derült ki, hogy emberi testről van szó. Ez arra utal, hogy a halott fiú már súlyosan lebomlott.

A holttestet most a müncheni törvényszéki orvosok tovább vizsgálják. A vizsgálatoknak most különösen a halál okára és a gyermek származására vonatkozóan kell nyomokat adniuk.

A "Fluvius" (latinul folyó) nyomozócsoport szintén kutatási eszközökkel akarja kideríteni, hol halhatott meg a fiú, vagy hol kerülhetett legalább a Dunába. Ebből a célból hétfőn átkutatták a lelőhely feletti vizet. A rendőrbúvárok és más tisztviselők egy hajón már a hétvégén megvizsgálták az áramlatot és a partot.

Frissítés – elérhető a boncolás eredménye

Már elérhető a boncolás eredménye, amelyre a hétvégén a müncheni Igazságügyi Orvostani Intézetben került sor. Ennek megfelelően a rosszul lebomlott holttest óvodás korú gyermek . Taktikai okok miatt a nyomozók jelenleg nem tudnak vagy nem tudnak semmilyen információval szolgálni a halál okáról és a gyermek halálának helyéről – áll a közleményben.

Az első üzenet:

Ennek megfelelően a halott egy négy és hat év közötti fiú . Erről a Bild újság és a Donaukurier számol be hétfőn (május 23-án) reggel. A képriport szerint a rosszul lebomlott holttestet is műanyag zacskóba csomagolták, és állítólag sokáig a vízben volt.

Az ingolstadti bűnügyi rendőrség is nyomoz és nyomoz egy esetleges bűncselekmény miatt . A Duna-part Vohburg és környéke (Pfaffenhofen/Ilm járás) jelenleg kutatás alatt áll. A rendőrség azonban alacsonynak tartja annak esélyét, hogy használható nyomokat találjanak.

A rendőrség hétfőn kíván további információkat közölni. Felfedezése után a kenus evezőjével a partra vitte a halandó maradványokat, majd hívta a rendőrséget.

*További információ jelenleg nem áll rendelkezésre!*

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés