Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egymásnak adják a kilincset! 😱 Erdély is választ! ❤️A székelyek tudják a kötelességüket! Tolongnak a csíkszeredai konzulátuson a szavazni vágyók, óriási sor alakult ki!
Mindenegyben Blog - 2022. április 03. (vasárnap), 18:30

Egymásnak adják a kilincset! 😱 Erdély is választ! ❤️A székelyek tudják a kötelességüket! Tolongnak a csíkszeredai konzulátuson a szavazni vágyók, óriási sor alakult ki!

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 03

A székelyek tudják a kötelességüket! Tolongnak a csíkszeredai konzulátuson a szavazni vágyók, óriási sor alakult ki

Sor alakult ki Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusának épülete előtt a magyar országgyűlési választások napján, vasárnap. Mint megtudtuk, nem csupán a külképviseleti szavazást kérvényezők várakoznak, sokan még most adják le a levélszavazatokat is.

Nagy érdeklődés övezi az idei magyar országgyűlési választásokat Csíkszeredában: noha kicsivel több mint két hét állt az érintettek rendelkezésére, még vasárnap, a választások napján is folyamatosan adják le a levélszavazatokat a főkonzulátuson. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy az intézmény előtt sorban állnak a szavazni kívánó állampolgárok. Mint ismert, a magyarországi lakóhellyel rendelkező, a lakóhelyük szerinti névjegyzékben szereplő választópolgárok amennyiben a szavazás napján külföldön tartózkodnak, ahhoz hogy ott szavazhassanak, kérniük kell a tartózkodási helyük szerinti külképviseleti névjegyzékbe vételt.

FOTÓ: PINTI ATTILA 

Megkeresésünkre Farkas Balázs, a csíkszeredai külképviseleti választási iroda elnöke elmondta, az erre irányuló kérelmet összesen 2153 személy adta be Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusára, és közülük vasárnap délutáni beszélgetésünkig már több mint 1200 fő élt is a szavazati jogával. A sor kialakulását mindezek mellett az is magyarázza, hogy a szavazási levélcsomagot a főkonzulátusra kérők is leadhatják még vasárnap voksaikat, akkor is, ha az eddig rendelkezésükre álló időben nem vették ki a levélcsomagot a konzulátusról. A magyar állampolgárok 19 óráig élhetnek szavazati lehetőségükkel a csíkszeredai főkonzulátuson – tudtuk meg a külképviseleti választási iroda elnökétől.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés