Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök, íme a legfrissebb adatok
Mindenegyben Blog - 2022. április 03. (vasárnap), 16:48

Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök, íme a legfrissebb adatok (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 03

Dobrev Klára, aki DK-s miniszterelnök-jelöltként indult az ellenzéki előválasztáson, férjével Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel és a kisfiával jelent meg a szavazáson. Sokan voltak a szavazókörben, ezért sorba kellett állniuk.

– Arra számítok, hogy nagyon sokan fognak elmenni – mondta a szavazás után az összegyűlt újságíróknak.

Hirdetés
[ ]

Az elmúlt másfél évben megszületett az ellenzéki egység és ha mindenki elmegy szavazni, akkor biztos vagyok abban hogy kormányváltás lesz – mondta a politikus, majd kijelentette: – Nyerni fogunk, Márki-Zay Péter miniszterelnök lesz.

Ahogy telik a nap, úgy nő a szavazókedv

A részvételi arányról eddig – szokás szerint – négy alkalommal: valamivel reggel 7, 9, 11 és 13 óra után közölt részvételi adatokat az NVI. Az eddigiek alapján elmondható, hogy az idei részvételi arány némileg alacsonyabb a négy évvel ezelőttinél, azonban magasabb a 2014-esnél.

Az első NVI-s országos összesített adatközlés alapján reggel 7 óráig a szavazásra jogosultak 1,82 százaléka adta le voksát, ami azt jelenti, hogy 139 667 ember járult az urnákhoz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés