Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Egyre pokolibb a helyzet –Itt a világvége? Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis
Mindenegyben Blog - 2024. április 02. (kedd), 21:27

Egyre pokolibb a helyzet –Itt a világvége? Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 02

Még szeles lesz az idő, de melegedés kezdődik

Holnaptól újra melegedés, hétvégére újra 30 fok

Hirdetés
[ ]

Szerdán eleinte naposabb idő várható, majd délután délnyugat felől erőteljesebben megnövekszik a magasszintű felhőzet. Kisebb eső, zápor késő délután, este alakulhat ki helyenként. A délnyugati szelet élénk, erős, északkeleten néhol viharos széllökések kísérhetik. Hajnalban 3-9, napközben 15-21 fokot mérhetünk.

Csütörtökön napközben napos-gomolyfelhős idő várható, csak helyenként fordulhatnak elő záporok. Este északnyugat felől azonban egy gyenge hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, és északon, északkeleten egyre több helyen alakulhat ki eső, zápor, egy-egy zivatar. Többfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Hajnalban 5-12, délután 17-23 fokot mutathatnak a hőmérők. Pénteken fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Északkeleten, és néhol a Kisalföldön is kialakulhatnak még záporok. A Nyugat-Dunántúl kivételével élénk, erős északnyugati szél fog fújni. A csúcshőmérséklet 19-25 fok között alakulhat.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés