Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett a drámai hír Magyar Péterről
Mindenegyben Blog - 2024. április 03. (szerda), 06:11

Most érkezett a drámai hír Magyar Péterről (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 03

Most érkezett a drámai hír Magyar Péterről

Remény, bizalom, hit, változás, szabadság, tisztelet, hazaszeretet, becsület.
Ezek a szavak hangzottak el a legsűrűbben azon a több száz spontán beszélgetésen, amelyeket Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig folytattam az utóbbi két napban, hol 16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel, eddig soha nem szavazókkal.
Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig.
Talán néhányan még el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan vagyunk, hogy április 6-án, szombaton több százezren és június 9-én több millióan fogunk kiállni együtt a hazánkért és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért.

Hirdetés
[ ]

Csak egy adalék ahhoz, hogy a belső méréseken túl miért is retteg a Karmelita és a levitézlett ellenzék közösen és miért költenek (teljesen feleslegesen) százmilliókat a lejáratásomra: a miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért.
A több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli, a változás mi magunk vagyunk, leszünk. Június 9-én a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap.
Ma még kér a nép. Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni. Most még lehet. Add tovább hogy mindenkihez eljusson -köszönöm 

Hirdetés

Rangos Katalin vendége volt Magyar Péter egy Spinoza Színházban tartott beszélgetésen. Az interjúban szó esett a pártalapításról, a politikai szerepvállalás pszichológiai hatásáról is. 

Magyar Péter: Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen

Magyar Péter szerint ő előre átgondolta, „kire érdemes lőni”, Rogánt pedig eléggé népszerűtlen figurának gondolja Magyarországon, de a Fideszben is, így aztán támadhatónak is látja.

Orbán Viktort nem akarta támadni, mert emberileg más karakternek látja Rogánnál – az első kormánya alatt szerinte a miniszterelnöknek még voltak víziói, bár ma már nincsenek.

Most már inkább szerinte az Orbán családjának és haveri körének kijátszott milliárdokról és a hatalom megtartásáról szól a történet a miniszterelnöknél. Meg a politikai örökség építéséről, hiszen „nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen”.

Még ezek hangzottak el az interjúban:

  • Varga Judit sosem akart igazából miniszter lenni, közéleti szerepet vállalni, „így alakult”.
  • Gulyás Gergely 2005 „bolondok napján” mutatta be őt Varga Juditnak. Ellene nincsen kifogása. „Azon kevesek közé tartozik a kormányban, akik nem lopnak, csalnak.”
  • „Átgondoltam, kire érdemes lőni”, és arra jutott, hogy Rogán Antal a legkevésbé népszerű a Fideszben.
  • A miniszterelnökkel „nem akart kezdeni”, mert „más karakternek tartom, mint Rogánt”. Szerinte Orbán nem úgy kezdte pályáját, hogy zsarolni, lopni akart, hanem voltak valós céljai.
  • Orbán évértékelője „egy TSZ-elnökbe oltott termelési jelentés” volt szerinte. Úgy véli, hogy az orbáni politika most már „a hatalomgyártásról” szól, valamint a miniszterelnök politikai örökségéről. „Küzd, mint malac a jégen”.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Tisza Kata először beszél Magyar Péterről –Minden sora arany a mai írásának

Az író úgy véli, hogy az erőszak jelenlegi mértékét nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Tisza Kata, aki...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés