Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>>
Mindenegyben Blog - 2022. június 02. (csütörtök), 21:26

FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 02

FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>> 

OEP által finanszírozott szolgáltatásokHarkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.OEP által finanszírozott szolgáltatásokLegyen szó gyógymasszázsról, víz alatti sugármasszázsról, szénsavas fürdőről vagy iszapkezelésről, de lehet víz alatti gyógytorna, nyújtó kezelés vagy épp elektroterápia, kizárólag orvosi javallatra az OEP által finanszírozott formában, akár Harkányfürdő szakorvosa által a helyszínen felírva, azonnal elérhető.

A gyógyvizünk a természet ajándéka!

Tudja Ön?

hogy a Harkányi Gyógyfürdőben nincs várólista,hogy évente 2 x 15 alkalmat (max. 120 kezelést), a társadalombiztosítás támogat,hogy beutaló nélkül fogadni tudjukhogy a harkányi gyógyvíz ként tartalmaz, mely beépül a porcba, így fontosszerepet játszik a mozgásszervi betegségek megelőzésében és kezelésében,hogy gyógyvizünk nőgyógyászati gyulladások és meddőség kezelésében is eredményes,hogy bőrgyógyászati betegségek tünetmentesítésére is javallott,Társadalombiztosítás által támogatott járó beteg ellátás keretén belül aKövetkező szolgáltatások érhetők el fürdőnkben:

01 Medencefürdő

02 Kádfürdő

[ ]

03 Iszapkezelés

05 Szénsavas fürdő

06 Masszázs kezelés

07 Tangentor kezelés

08 Víz alatti gyógytorna

09 Komplex kezelés (belépő + 3 kezelés)

Hirdetés

Kezeléseink a hét minden napján igénybe vehetők.

Kezeléseket kiírhatja:– Harkányi Gyógyfürdő reumatológus szakorvosa helyben kezelőlappal ellátja, Hétfő – Péntek (munkanapokon): 9.00 – 15.00 óráig– Az Ön reumatológusa (kezelőlappal ellátja)

Forduljon időben már a problémái jelentkezésének első tüneteinél, háziorvosához, vagy szakorvosunkhoz a fürdőben. Az időben elkezdett kúrákkal a betegség kialakulása lassítható, az időskori panaszok enyhíthetők.

A fürdő minden szolgáltatása térítés ellenében is igénybe vehető. Nem csak a gyógyulni vágyó vendégeket várjuk, hanem a pihenni, kikapcsolódni, szórakozni, vágyókat is.

A Harkányi Gyógyfürdő – Magyarország 12 gyógyhelyének egyike – szerződést kötött az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral (OEP), így a társadalombiztosítás (tb) támogatásával számos szolgáltatás kedvezményes áron vehető igénybe abban az esetben, ha már valamilyen mozgásszervi betegség megállapítható.

Jelenleg kilenc fizioterápiás gyógykezelést (természetes gyógymódokkal való orvoslást): gyógyvizes gyógymedence használatot, gyógyvizes kádfürdőt, iszappakolást, szénsavas fürdőt, orvosi gyógymasszázst, víz alatti vízsugármasszázst, víz alatti csoportos gyógytornát, és a komplex fürdőgyógyászati ellátást támogat a társadalombiztosítás.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés