Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>>
Mindenegyben Blog - 2022. június 02. (csütörtök), 21:26

FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ, GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ! ITT VANNAK A TUDNIVALÓK >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 02

Komplex kezelés

A komplex ellátás évente két alkalommal vehető igénybe és a következő szoláltatásokat tartalmazza:

Hirdetés
[ ]

gyógyvizes gyógymedence használat (belépőjegy a Harkányi Gyógyfürdő gyógyászati részlegébe és az egész napos medencehasználat),száraz gyógytorna (csoportos, egyéni) vagy elektroterápiás kezelés (galván kezelések, iontoforézis, TENS, diadinamic, szelektív ingeráram, interferencia, mágnes kezelés, ultrahang) közül egy kötelezően választandó,szakorvos által javasolható kezelések közül (iszapkezelés, gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, víz alatti csoportos gyógytorna, szénsavas fürdő) 2 kezelésfajta.A komplex kezelést szakorvos állítja össze a betegségnek megfelelően. A komplex kezelést felírhatja:

A Harkányi Gyógyfürdő szakorvosa (dr. Toronyi Adrienne) háziorvosi beutaló nélkül. Rendelési idő: hétfőtől –péntekig munkanapokon naponta 900 és 1500 óra között. Előjegyzés nincs, vizsgálatra jelentkezni 1430-ig lehet.Háziorvosi beutalóval reumatológus, fizikoterápiás, ortopéd, mozgásszervi rehabilitációs, továbbá egyes esetekben traumatológus szakorvos írhatja fel. A kezelőlapon meg kell jelölni a Harkányi Gyógyfürdőt, mint kezelőhelyet.A kezeléseket a beutaló kiállítását követő 30 napon belül el kell kezdeni. A beutaló 8 hétig érvényes, azonban, ha a kúrát a fürdővendég indokoltan, betegség miatt szakította meg, a beutaló érvényessége meghosszabbítható orvosi igazolással. A kúra befejezését követő három héten belül a fürdővendégnek az ellenőrző vizsgálat során át kell adnia a nála lévő kezelőlapot, a gyógyászati ellátást rendelő orvos részére. A beteg nem részesülhet addig újabb kúrában, ameddig az ellenőrző vizsgálaton nem jelenik meg, és a kezelőlapot nem adja át. Egy kúra keretén belül a fenti gyógyászati ellátások közül legfeljebb négy különböző fajtára szólhat a beutaló, fajtánként legfeljebb 15, illetve 20 alkalomra.

Lymphdrainage

Hirdetés

speciális masszázs, melyet a nyirokkeringés zavarai miatt kórosan megvastagodott végtagon végeznek, a nyirokkeringés javítása érdekében. Ezzel a speciális masszázs technikával lehetőség nyílik a lymphoedema eredményes kezelésére.

Kezelés időtartama: 50 perc

Gyógymasszázs

melynek során csökken az izmok kötöttsége, javul a vérellátás, fokozódik a gyulladásos folyamatokat fenntartó mediatorok elszállítása, ezért csökken a gyulladás, s így az izomfájdalom is. A hatás, speciális gyógytornával tovább növelhető. Ez a gyógyszolgáltatás orvosi vizsgálat nélkül is alkalmazható.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés