x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Havas Henrik kimondta az igazságot Várkonyi Andreáról: „Andrea húzza meg magát, és ne menjen ki a reflektorfénybe”
Mindenegyben Blog - 2022. január 13. (csütörtök), 14:39

Havas Henrik kimondta az igazságot Várkonyi Andreáról: „Andrea húzza meg magát, és ne menjen ki a reflektorfénybe”

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 13

Óriási érdeklődés kísérte Dr. Várkonyi Andra 'És ezt lehet? – Jogod van jól lenni' című könyvét, amiben egyebek közt arról ír, milyen az ideális társ és párkapcsolat. S bár a kötet hetek óta a sikerlisták élmezőnyében szerepel, a megjelenés óta Várkonyi Andreát rengeteg kritika érte, így nem meglepő, hogy egykori kollégája, Havas Henrik is véleményezte az abban leírtakat.

Hirdetés
[ ]

– Én nem vettem meg, és az a gyanúm, hogy nem is nagyon fogom, mert épp eleget olvastam a tartalmáról ahhoz, hogy ne legyen hozzá kedvem - kezdte a Havas megmondja című internetes műsorában a riporter, akit a Star magazin idézett. Azt is elárulta, régóta ismerik egymást az egykori tévéssel. Sokakkal ellentétben nem ítéli el Andreát azért, mert az ország leggazdagabb emberéhez ment hozzá, azt viszont nem érti, miért kell kiteregetnie a magánéletét.

Kemény kritikát fogalmazott meg

Hirdetés

 Nagyon jó benyomásaim voltak róla. Amikor olvastam, hogy Bochkor Gábor után Mészáros Lőrincet választotta társnak, azzal úgy voltam, hogy és akkor mi van? Az, hogy egy nő kit választ, és milyen kémia működik kettőjük között, abba senkinek nem érdemes beleütnie az orrát. Ezért sem vagyok biztos abban, hogy kellett-e írnia egy ilyen könyvet, amiben azt taglalja, hogy végre eljutott egy olyan párkapcsolatig, ahol a párjával összeölelkezve alszanak el, ahol a párjának a mellére hajtja a fejét, és mint egy baba már alukál is. Andrea húzza meg magát, és ne menjen ki a reflektorfénybe! Nem kellene fotózkodni, és azon elmélkedni, hogy a magyar társadalom nem termel ki tökös férfiakat. Minek kellett ez? Minek? – tette fel műsorában a költői kérdést Havas.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés