Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Holnap viszik át a kislányunkat a Hospice osztályra Salgótarjánba.. oda meghalni viszik a gyerekeket..
Mindenegyben Blog - 2022. március 30. (szerda), 21:38

Holnap viszik át a kislányunkat a Hospice osztályra Salgótarjánba.. oda meghalni viszik a gyerekeket.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 30

"Csak most olvastam bele a rengeteg üzenetbe, amit kapok folyamatosan. Volt aki írta, miért nem próbáljuk meg külföldön, mert neki is azt mondták itthon ugyan ebben a kórházban, mint nekünk, kint mégis tudtak segíteni rajta. A kép amit kiraktam nem véletlen.Három hete könyörögtem, hogy adjanak Renikének vért, mert rossz a vérképe, nagyon gyenge és a vizet ami benne van így nem lehet lecsapolni, csak jó vérképpel, de hiába mondtam, kértem,  azt mondták nem lehetséges. 

Hirdetés
[ ]

Eljöttünk nagy nehezen ide a Honvéd kórház onkológiájára, mert azt ígérték, hogy javítanak az állapotán, hogy utána el tudják kezdeni a kísérleti kezelést. El telt 3 hét és ezalatt kapott vízhajtót, pár fajta infúziót és morfiumot. Először 4óránként,majd 2óránként. Most 3hét után elküldtek innen minket, holnap viszik Salgótarjánba a hospice osztályra, ahol meghalni viszik a betegeket. Érdekes módon most hirtelen mégis tudtak vért adni, mondván, hogy kibírja az utazást és legyen valamilyen vérképe. Amíg tartott a kemoterápia nagyon kedves volt mindenki, most idegenekké váltak. El telt másfél év és mondhatni hiába, mert nem szóltak időben, hogy nem tudnak segíteni és menjünk máshová esetleg. Mi végig bíztunk, de nem kellett volna. 

Hirdetés

Renike betegsége: embrionális rhabdomiosarcoma, ami az arcából indult, amit megműtöttek,és még további 5helyről vették ki a daganatot. 2sorozat kemoterápia ami 1alkalom kb.2x6 óra 2napon át. Majd a max.sugárkezelés 35 alkalom. A Pet CT vizsgálat után az eredmény, áttétek mindenhol, visszanőttek az eltávolított daganatok az arcába is, áttétek a csontokban a gerincben, a hátán a fején, számtalan helyen. Ez Januárban derült ki és csak vártunk az orvosokra. Most március vége van. Több mint 3hete nem bír felkelni csak fekszik. Legutóbb közel 9liter vizet csapoltak le a hasából, ami újra termelődött és ez óriási teher, mellette ott van a csontfájdalom, amin csak a morfium segít. Sokan kérték, hogy mondjak valamit az állapotáról. Jelenleg ez az állapota. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés