Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppá!Ez az igazság! Mégsem válnak el Palik Lászlóék
Mindenegyben Blog - 2021. június 11. (péntek), 08:03

Hoppá!Ez az igazság! Mégsem válnak el Palik Lászlóék (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 11
Hirdetés
[ ]

Hihetetlen fordulat, bár már biztosan nincs visszaút a kapcsolatukban, hivatalosan mégsem válik el Marsi Anikó és Palik László – tudta meg a Blikk. Bombaként robbant a hír, hogy a Dominikáról hazatérő Palik László már nem lakik együtt a családjával. Olvasóriporterünk vette észre, hogy az Exatlon műsorvezetője egy második kerületi társasház lakását bérli, ahol egyedül, felesége és fiai nélkül látják rendszeresen.Akkor lapunk megkereste az érintett feleket, de cikkünkhöz nem kívántak semmit hozzátenni. Azonban egy, a TV2-höz közelálló informátorunk szerint ez még nem azt jelenti, hogy a házaspár válik, sőt, egyes információk szerint egyáltalán nem áll szándékukban beadni a válókeresetet.

– Nem arról van szó, hogy kibékülnek, csupán csak arról, hogy feleslegesnek érzik elindítani a jogi procedúrát. Lacinak ez a harmadik házassága, egyhamar nem fog újra megnősülni. Anikónak pedig nem fontos a válás, hiszen a legfontosabb kérdésben, a gyerekek felügyeleti jogában megegyeztek – kezdte informátorunk, aki szinte minden nap találkozik Anikóval a TV2 épületében.

– Rendszeresen beszélgetünk, nyilván az utóbbi napok pletykái is szóba kerülnek, ilyenkor és mivel Anikó egy nagyon kedves és nyitott nő, nem titkolja el előttem a részleteket. Nem igaz az, hogy Anikó már válási papírokkal érkezett Dominikára! Ő mindössze annyit kért Lacitól, hogy amikor hazajönnek, már ne költözzön haza, válásról szó sem volt – cáfolta a napokban felreppent híreket a csatornánál dolgozó informátorunk, majd hozzátette: „szerencsére Lacival a legnagyobb egyetértésben nevelik a fiaikat. Vilmos és Vince is rugalmasan kezelik a helyzetet, megszokták már az elmúlt évek során, hogy a szüleik külön élnek.”

Hirdetés

Informátorunk azt is tudni véli, hogy a Marsi–Palik házaspárnak azért sem fontos a válás, mert nincsen közös vagyonuk sem.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés