Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Hoppá!Ez az igazság! Mégsem válnak el Palik Lászlóék
Mindenegyben Blog - 2021. június 11. (péntek), 08:03

Hoppá!Ez az igazság! Mégsem válnak el Palik Lászlóék (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 11

A családi ház, amelyben a Tények műsorvezetője él a fiúkkal, még bőven a házasságuk előtt került Anikó tulajdonába, míg Laci a külföldön eltöltött évek miatt nem halmozott fel vagyonokat Magyarországon, így nincsen min osztozniuk.

– A siófoki házukat is már évekkel ezelőtt eladták, de az a ház Lacié volt. Spanyolországban pedig bérelték a lakásukat, emiatt ott sincsen már osztozásra váró vagyon – mondta informátorunk. Elmondása szerint Anikó és Laci a legnagyobb egyetértésben nevelik fiaikat, az Exatlon műsorvezetője akkor viszi el őket, amikor csak akarja, Anikó nem akadályozza a gyerekek kapcsolattartását az édesapjukkal.

Hirdetés
[ ]

– Igazából minden úgy működik náluk, mint az eddigi években, csak most nem kontinensek választják el őket egymástól, hanem csak pár kilométer. Az viszont biztos, hogy Anikó nem fog kibékülni Lacival, boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolatot. Szerintük az csak egy papír, ami semmit sem jelent, nem is foglalkoznak azzal, hogy bíróságra menjenek emiatt – tette hozzá a munkatársa.

Olyannyira nem, hogy a Blikk megtalálta a cégadatok között, hogy a Tények műsorvezetője idén februárban is úgy szerepelt egy vállalkozásnál, mint Palik Lászlóné Marsi Anikó. Úgy tudjuk, Anikó hivatalosan megtartja ezt a nevet.

Kérdéses persze az, hogy ez az állapot meddig marad ilyen idilli, hiszen előbb-utóbb találhatnak maguknak új szerelmet, akkor pedig, egy esetleges új frigy esetén, előbb ezt hivatalosan is le kellene zárni.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés