x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a forint vége! Ekkortól Euróban utalják a hazai fizetéseket!Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelező bevezetni az eurót, mutatjuk mikortól fizetünk eruoval! Sokan járnak rosszul vele!
Mindenegyben Blog - 2023. január 19. (csütörtök), 09:36

Itt a forint vége! Ekkortól Euróban utalják a hazai fizetéseket!Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelező bevezetni az eurót, mutatjuk mikortól fizetünk eruoval! Sokan járnak rosszul vele! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 19

A forint árfolyamromlása jelentős hatással van a használtautó-piacra is. Az árakat a legtöbb hirdetésben euróban is feltüntetik, de itt alapvetően még forintban határozzák meg az árakat.

„Forintálisan vannak hirdetve az autók döntő többségében, és ahogy a forint-euró árfolyam változik, úgy sajnos a használtautó-piacon tapasztalható használtautó árak is ilyen mértékben emelkednek” - fogalmazott a szekértő.

Hirdetés
[ ]

Horvátországban januártól bevezetik az eurót, ott az átállást megelőzte egy hosszú időszak, amikor a horvát kuna mellett - főleg az idegenforgalom miatt - egyfajta "árnyékvalutaként" már jelen volt fizetőeszközként az euró is.

Megjelent a rendelet – Ezen a területen vezetik be először az eurót Magyarországon, itt a pontos dátum!

Január elsejétől a helyi iparűzési adóelőleget és adót euróban vagy amerikai dollárban is meg lehet fizetni.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint az illetékes önkormányzat vagy a különleges gazdasági övezetbe tartozó településnek az adózó euró vagy dollár devizanemben is átutalhatja az adóját – vette észre a Telex.

MIUTÁN A MAGYAR NEMZETI BANKHOZ BEFUTOTT A PÉNZ, AZT A BEÉRKEZÉSKOR ÉRVÉNYES ÁRFOLYAMON ÁTVÁLTJÁK, MAJD HALADÉKTALANUL TOVÁBBUTALJÁK AZ ILLETÉKES ÖNKORMÁNYZAT, ILLETVE A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL HELYI IPARŰZÉSI ADÓBESZEDÉSI SZÁMLÁJÁRA.

A kormány a háborús gazdasági helyzetre hivatkozva már augusztusban úgy döntött, hogy a társasági adó is fizethető euróban vagy amerikai dollárban – idézi fel a portál.

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés