Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a forint vége! Ekkortól Euróban utalják a hazai fizetéseket!Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelező bevezetni az eurót, mutatjuk mikortól fizetünk eruoval! Sokan járnak rosszul vele!
Mindenegyben Blog - 2023. január 19. (csütörtök), 09:36

Itt a forint vége! Ekkortól Euróban utalják a hazai fizetéseket!Bejelentették a dátumot! Magyarországon is kötelező bevezetni az eurót, mutatjuk mikortól fizetünk eruoval! Sokan járnak rosszul vele! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 19

A forint árfolyamromlása jelentős hatással van a használtautó-piacra is. Az árakat a legtöbb hirdetésben euróban is feltüntetik, de itt alapvetően még forintban határozzák meg az árakat.

„Forintálisan vannak hirdetve az autók döntő többségében, és ahogy a forint-euró árfolyam változik, úgy sajnos a használtautó-piacon tapasztalható használtautó árak is ilyen mértékben emelkednek” - fogalmazott a szekértő.

Hirdetés
[ ]

Horvátországban januártól bevezetik az eurót, ott az átállást megelőzte egy hosszú időszak, amikor a horvát kuna mellett - főleg az idegenforgalom miatt - egyfajta "árnyékvalutaként" már jelen volt fizetőeszközként az euró is.

Megjelent a rendelet – Ezen a területen vezetik be először az eurót Magyarországon, itt a pontos dátum!

Január elsejétől a helyi iparűzési adóelőleget és adót euróban vagy amerikai dollárban is meg lehet fizetni.

A hétfői Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint az illetékes önkormányzat vagy a különleges gazdasági övezetbe tartozó településnek az adózó euró vagy dollár devizanemben is átutalhatja az adóját – vette észre a Telex.

MIUTÁN A MAGYAR NEMZETI BANKHOZ BEFUTOTT A PÉNZ, AZT A BEÉRKEZÉSKOR ÉRVÉNYES ÁRFOLYAMON ÁTVÁLTJÁK, MAJD HALADÉKTALANUL TOVÁBBUTALJÁK AZ ILLETÉKES ÖNKORMÁNYZAT, ILLETVE A NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL HELYI IPARŰZÉSI ADÓBESZEDÉSI SZÁMLÁJÁRA.

A kormány a háborús gazdasági helyzetre hivatkozva már augusztusban úgy döntött, hogy a társasági adó is fizethető euróban vagy amerikai dollárban – idézi fel a portál.

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés