Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Elhagyja a családját! Külföldön kezd új életet Lagzi Lajcsi lánya
Mindenegyben Blog - 2021. március 25. (csütörtök), 14:26

Itt a vége!Elhagyja a családját! Külföldön kezd új életet Lagzi Lajcsi lánya

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 25
Hirdetés
[ ]

Galambos Lajos szépséges lánya, Bogi szerint a stílus az egyetlen olyan luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól mennyi pénze van. A 22 éves lány gőzerővel igyekszik betörni a hazai divatszakmába – ám inkább ruhatervezőként, mint modellként. Szülei igazi példaképek számára. – ...mindketten nagy gondot fordítanak az öltözködésre, az apró részletekre. Apa stílusa inkább extravagánsnak mondható, szereti a friss, élénk színeket, mintákat, a feltűnő darabokat, míg anya a megtestesült nőiesség, a kifinomultelegancia. igazi példaképek számomra! – magyarázza Bogi a .

Külföldön tanulva kezd majd új életet

A lány először képeket festett, majd alkotásait, egyedi mintáit nem vászonra, hanem ruhákra vitte át. Egyelőre csak a családjának, barátainak gyárt személyre szabott darabokat, cipőket, kabátokat, táskákat, de szeretné a saját márkáját, a GBA Style-t is létrehozni.

– Ehhez azonban nem elég a jó stílusérzék, úgyhogy az IBS mellett elkezdtem még egy egyetemet, hogy aztán az itthon tanultakat külföldön tudjam kamatoztatni. Idővel szeretnék majd a divat fellegvárába, Franciaországba és Olaszországba költözni, hogy a legnagobbaktól tanulhassam meg a szakma csínját-bínját.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés