x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A VÉGE! Istenes Bence most jelentette be! Otthagyja végleg, így reagált a család
Mindenegyben Blog - 2020. december 01. (kedd), 17:06

ITT A VÉGE! Istenes Bence most jelentette be! Otthagyja végleg, így reagált a család (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 01

Lehet, hogy nem térnek vissza Németországba?

Istenes Bence (33) mert nagyot álmodni, és sikerült is megvalósítania a vágyait. Miután itthon sikeres műsorvezető lett, kiköltözött családjával Kölnbe, és meghódította Németországot is. Fiatal kora ellenére már most igen szép karriert futott be. Jelenleg hazánkban az Álarcos énekes című produkció műsorvezetője. A szakmában mindenki tudja róla, hogy nagyon jól keres, de azt kevesen gondolnák róla, hogy rettenetesen megfogja a pénzt. Spúr embernek is tartja magát.

Nem szórja a pénzt

Hirdetés
[ ]

Bence az a típus, aki előre gondolkodik és hiába az egyik legsikeresebb férfi műsorvezető hazánkban, úgy gondolja, hogy semmi nem tart örökké és a mai világban semmi sem biztos. Kollégái azt mondják róla, hogy ugyan megválogatja, hogy mit vállal el, de mindig alázatos a munkában és hiába keres jól, nem szórja el a pénzét. Sőt, minél többet keres, annál inkább spórol. Ezt maga is elárulta a napokban közösségi oldalán, hogy évekkel ezelőtt még elképzelni sem tudta, hogy saját maga végzi a ház felújítását. Az eredmény nem lesz annyira tökéletes, mintha szakember csinálta volna, de ezen sokat tud spórolni.

„Nem olyan, mintha szakember csinálná, de elképesztően jó érzés, hogy magadnak csinálod, hogy szépül a lakás és olcsóbb, ami egy ilyen spúr embernek, mint én, kifejezetten nagy öröm."- árulta el közösségi oldalán.

Kétkezi munkát is vállalt

Soha életében nem szórta a pénzt és kamaszkorában mindent megtett azért, hogy minél kevesebb pénzt kérjen édesanyjától, aki egyedül nevelte. - Már a suli mellett is elmentem dolgozni, vállaltam költöztetést vagy bármit, csak ne anyától kelljen zsebpénzt kérni. Tudtam, hogy nekik is kevés van, jobbnak láttam, ha megkeresem. Ez pedig nem változott. Akkor sem, amikor a VIVA TV-nél dolgoztam kevés fizetésért, és most sem, amikor az RTL Klubnál dolgozom jóval több pénzért. Persze van prioritás, fontos egy lakás, egy jó autó és az, hogy mindig legyen félretett pénzem. De amit megkeresek, azt nem szórom el."- árulta el korábban egy tévéműsorban.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés