Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A VÉGE! Istenes Bence most jelentette be! Otthagyja végleg, így reagált a család
Mindenegyben Blog - 2020. december 01. (kedd), 17:06

ITT A VÉGE! Istenes Bence most jelentette be! Otthagyja végleg, így reagált a család (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 01

Szeretnek egy helyen együtt dolgozni

Bence és Adél a tavalyi Nyerő párost leszámítva 2012-ben szerepeltek együtt az X-Faktor harmadik szériájában, ahol megismerték egymást, de most újra együtt dolgoznak. A műsorvezető kedvese az egyik zsűritag, pontosabban „nyomozóként” tűnik fel a műsorban. Szeretik az ilyen felkéréseket, hiszen egy helyről ketten vihetik haza a pénzt.

Hirdetés
[ ]

Ugyan korábban azt nyilatkozta az énekesnő, hogy a gyerekek, Nátán (4) és Ádin (2) miatt jó időre visszavonul, és csak rájuk szeretne koncentrálni, de mégis meggondolta magát, hiszen abban nagyon egy hullámhosszon vannak a fiatalok, hogy minden forintot meg kell fogni és addig kell ütni a vasat, amíg meleg.

Felmondják az albérletet?

Az itthoni munka miatt most hazaköltöztek, de éppen azon hezitálnak, hogy vissza se mennek Németországba. Négy évvel ezelőtt költöztek Kölnbe. A fiatal apuka a német X-Faktort vezette, de a műsornak nem indult új évada, és még nem kapott olyan felkérést, amit szívesen elvállalt volna. Két országban két lakást fent tartani pedig nem olcsó mulatság, ráadásul a folyamatos ingázás sem kevés pénz.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés