Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján!
Mindenegyben Blog - 2021. április 10. (szombat), 07:49

Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 10
Hirdetés
[ ]

4. Mewa

Egy átlagosnak mondható személyiség vagy, szeretsz beolvadni a tömegbe. Határozatlan és kissé instabil vagy, sokszor érzed magad fáradtnak, gyengének. A legjobb életkor a 38-dik év. Reggelente különösen ingerlékeny vagy, nem sok energiát fektetsz azokba a dolgokba, amik nem érdekelnek. Légzőszervi és bélrendszeri problémákkal küzdhetsz, és könnyen elkapod a vírusos megbetegedéseket is. Nehezen tudsz tartós kapcsolatot kialakítani, későn alapítasz családot. A tökéletes munkahely számodra a kommunikációhoz, az emberi kapcsolatokhoz, a rendezvények szervezéséhez kapcsolódik.

5. Mewa

A végletek embere vagy, erős, ösztönző személyiségként tekintenek rád az ismerőseid, de van, amikor teljesen elveszted a motivációdat, egyáltalán nem érdekel semmi, és ilyenkor mások támogatására szorulhatsz. Hajlamos vagy a függőségekre, hatalmukba keríthetnek a szerencsejátékok. A munkahelyeden vezető beosztásban dolgozol, felnéznek rád az emberek, de nagyon kell vigyáznod, hogy ne billenj ki az egyensúlyodból. Hajlamos lehetsz a bélrendszeri betegségekre, a daganatos megbetegedésekre, a magas vérnyomásra. Életed 42 éves korodra teljesedik ki.

6. Mewa

Lelki beállítottságú, intuitív személy vagy. Mindig magasra teszed a mércét magaddal és másokkal szemben is, rettegsz a kudarcoktól. 40 éves korodban leszel a legsikeresebb. Állandóan keresed az élet értelmét, mindig fejlődni szeretnél, nyugtalan természetű vagy, éppen ezért könnyen hatalmába kerítenek a lázzal, fejfájással, magas vérnyomással járó betegségek. Leggyengébb szerveid: tüdő, szív, csontrendszer. A szerelmi kapcsolataidban mindig dominálni akarsz, nagyon fontos számodra a hódítás. Leginkább hozzád illő foglalkozások: menedzsment, pap, jogász, tanár.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés