Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján!
Mindenegyben Blog - 2021. április 10. (szombat), 07:49

Karma-táblázat: Ezt tartogatja számodra a sors születési éved alapján! (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 10
Hirdetés
[ ]

7. Mewa

Optimista személyiség vagy, erősséged a kommunikáció, a szép szavak által könnyen befolyásolod az embereket. Ha valaki nem figyel rád, nagyon dühös leszel, mindig kivívod a társaságban a központi helyet magadnak. 40 éves korod után találod meg igazán önmagad, ekkor kezdődik számodra a boldog élet. Nem vagy kitartó, éppen ezért nagyon sok kudarccal kell megküzdened. Betegségre hajlamos szervek: gyomor, vese, nemi szervek. Nagyon fontos számodra, hogy megtaláld a nagy őt, a szerelem szabaddá tesz, csak a megfelelő partner mellett tudsz kiteljesedni.

8. Mewa

Makacs és magabiztos személyiség vagy, nem könnyen változtatod meg a véleményed. Konzervatív gondolkodású vagy, sokszor manipulálsz másokat is. Ha valaki nincs egy véleményen veled, akkor azzal inkább nem barátkozol. Nagyon erős testalkattal rendelkezel, de az alábbi területeken azért akadhatnak problémák: hát-, és vállfájás, érelmeszesedés, idegproblémák, krónikus székrekedés. Nagyon fontos számodra a pénz, mindig jól átgondolod a befektetéseidet.

9. Mewa

Érzéki megjelenésed van, éppen ezért sokan bolondulnak utánad, a fényűző életed is irigylik, viszont nem tudják, hogy a felszín alatt mi rejtőzik. Nagyon impulzív és intoleráns vagy, sokat vársz el másoktól és önmagadtól is. Ha nem éred el azt a szintet, amire vágysz, nagyon csalódott tudsz lenni. Életed során idegrendszeri problémákkal, álmatlansággal, szív-, és szemproblémákkal küzdhetsz. Féltékeny és birtokló személyiség vagy. Neked való foglalkozások: író, színész, diplomata, művész.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés