Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kegyetlenül kiosztotta Sebestyén Balázs Novák Katalint
Mindenegyben Blog - 2024. február 13. (kedd), 08:54

Kegyetlenül kiosztotta Sebestyén Balázs Novák Katalint (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 13

A teljes rádióműsort mindenesetre alább lehet meghallgatni.

Az ügyben egyre több celeb szólal meg: Lakatos Márk a TikTokon publikált egy videót, az utóbbi időben társadalmi kérdésekben egyre aktívabb Görög Zita pedig az Instagramon fejtette ki a véleményét. Ő a következőket írja, meglehetősen provokatív felütéssel:

„hálás vagyok Novák Katalinnak!Mert ennek a felháborító esetnek a kapcsán, végre akkora fókuszt kapnak az abúzált, bántalmazott gyermekek, mint eddig sosem és végre egy egész ország áll melléjük! Ugye? Nem engedjük, hogy többet ez bármelyik gyermekkel megtörténhessen!Szükség van egy áldozatbejelentő fórumra!Ami egyébként már létezik! Ja, hogy nem tudtok róla? Akkor ezek a gyerekek honnan tudnának?Szükség van edukációra! Főleg a gyermekotthonokban élő gyermekeknek, de minden más 18 év alatti fiatalnak tudnia kell mi jogos és mi jogtalan. Mi történhet meg velük és mi nem! Tudniuk kell, kihez fordulhatnak abban a szörnyű esetben, ha már megtörtént! Tudniuk kell, hogy ez nem az ő szégyenük, hanem a miénk, akik eddig nem éreztük magunkat értük felelősnek! Vagy nem éléggé..Ezen nekünk, egyénileg kell változtatnunk! Súlyosabb büntetések kellenek! 8 év börtön 10 gyermek szexuális bántalmazásáért? A 2016-ban öngyilkossá lett srác mintha nem is létezne! Tudtátok, hogy a 2011-es ügyben más gyermekek voltak a bántalmazottak, nem ugyanazok, akik 2016-ban? Vicc!!!! Elő az eddigi összes pedofil aktával, az összes eltussolt üggyel és ha nem is azt kapják, amit valóban érdemelnének, minimum életfogytiglant szabni ezekre a beteg állatokra és minden cinkosukra! Mert cinkos, aki néma! Én #nemleszekcinkos! Nem érdekel Novák Katalin, nem azért megyek utcára, hogy lemondjon, mert attól még nem lesz változás! Azért megyek, hogy a gyermekvédelemben változás történjen!”

A következő videó tartozik a fentiekhez.

Hirdetés
[ ]

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés