Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság! Felfoghatatlan tragédia Békásmegyeren: “KÉSZ RÉMÁLOM, AMI MIATT A HALÁLBA UGROTT A 15 ÉVES KISLÁNY!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 14. (kedd), 09:10

Kiderült az igazság! Felfoghatatlan tragédia Békásmegyeren: “KÉSZ RÉMÁLOM, AMI MIATT A HALÁLBA UGROTT A 15 ÉVES KISLÁNY! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 14

A budapesti elitgimnázium diákjai csúnyán kiközösítették azt a lányt, aki mélybe vetette magát egy békásmegyeri toronyház tetejéről – tudta meg a Bors.

Rejtélyes haláleset rázta meg a III. kerületi Madzsar József utca lakóit. Egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről. Azonnal szörnyethalt. A holttest sokáig egy fekete zsákkal volt letakarva. A rendőrök éppen a becsapódás helyét lezáró rendőrségi szalagokat távolították el, amikor a tragédia után néhány órával a helyszínre értünk.

Hirdetés
[ ]

– Megmutatták, de nem ismertem fel. Biztosan nem a házban lakott. A rendőrök már tudják, ki volt, a hátizsákját ugyanis a tizennegyedik emeleti lépcsőfordulóban hagyta, amiben ott voltak az iratai – mondta a Borsnak a ház gondnoka.

A tragédia okait rengeteg találgatás övezi. A Bors azonban most megtudta, hogy az öngyilkosság hátterében egy fiatal, iskolatársaiban csaló­dott tinédzser szívszorító története áll.

– Egy fővárosi elitgimná­ziumba járt nyelvi előkészítős osztályba. Most szeptemberben kezdte a nulladikot. Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották – mondta a Borsnak egy informátor, aki jól ismerte a lányt. Azt kérte, hogy ne írjuk le a nevét. Informá­cióink szerint a lány éppen a 15. születésnapja előtt egy nappal vetett véget az életének.

A lány egy fővárosi elitsuli tanulója volt, társai egy idő után zrikálni kezdték, majd teljesen kiközösítették.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés