x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság! Felfoghatatlan tragédia Békásmegyeren: “KÉSZ RÉMÁLOM, AMI MIATT A HALÁLBA UGROTT A 15 ÉVES KISLÁNY!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 14. (kedd), 09:10

Kiderült az igazság! Felfoghatatlan tragédia Békásmegyeren: “KÉSZ RÉMÁLOM, AMI MIATT A HALÁLBA UGROTT A 15 ÉVES KISLÁNY! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 14

A budapesti elitgimnázium diákjai csúnyán kiközösítették azt a lányt, aki mélybe vetette magát egy békásmegyeri toronyház tetejéről – tudta meg a Bors.

Rejtélyes haláleset rázta meg a III. kerületi Madzsar József utca lakóit. Egy fiatal lány zuhant a mélybe az egyik több mint negyven méter magas, tizenöt emeletes panelház tetejéről. Azonnal szörnyethalt. A holttest sokáig egy fekete zsákkal volt letakarva. A rendőrök éppen a becsapódás helyét lezáró rendőrségi szalagokat távolították el, amikor a tragédia után néhány órával a helyszínre értünk.

Hirdetés
[ ]

– Megmutatták, de nem ismertem fel. Biztosan nem a házban lakott. A rendőrök már tudják, ki volt, a hátizsákját ugyanis a tizennegyedik emeleti lépcsőfordulóban hagyta, amiben ott voltak az iratai – mondta a Borsnak a ház gondnoka.

A tragédia okait rengeteg találgatás övezi. A Bors azonban most megtudta, hogy az öngyilkosság hátterében egy fiatal, iskolatársaiban csaló­dott tinédzser szívszorító története áll.

– Egy fővárosi elitgimná­ziumba járt nyelvi előkészítős osztályba. Most szeptemberben kezdte a nulladikot. Visszahúzódó volt, de eleinte semmi gond nem volt vele. Aztán az osztálytársai zrikálni kezdték, majd durván kiközösítették. Nem volt olyan tehetős a családja, mint a társaié, ezért is sokat bántották – mondta a Borsnak egy informátor, aki jól ismerte a lányt. Azt kérte, hogy ne írjuk le a nevét. Informá­cióink szerint a lány éppen a 15. születésnapja előtt egy nappal vetett véget az életének.

A lány egy fővárosi elitsuli tanulója volt, társai egy idő után zrikálni kezdték, majd teljesen kiközösítették.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés