Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiszivárgott! Válása után újra nősül a magyar Jason Statham, azaz a hölgyek egyik kedvence sztárja,Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Gáspár Zsolti!
Mindenegyben Blog - 2023. január 05. (csütörtök), 15:39

Kiszivárgott! Válása után újra nősül a magyar Jason Statham, azaz a hölgyek egyik kedvence sztárja,Magyarország talán egyik legjobb top 10es férfia, Gáspár Zsolti!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 05

Mindent bevallott a Farm VIP gazdája.

Gáspár Zsolti és párja már huszonhat éve van együtt, akit korábban már elvett, ám el is váltak.

Hirdetés
[ ]

Noha az év eleje egy állítólagos szakításról szólt a Gáspár családban, ugyanis azt beszélik, Győző kisebbik lánya, Virág karácsony óta nincs együtt párjával – igaz, erről Győzikéék mit sem tudnak –, most egy egyértelmű jó hírről is beszámolhatunk velük kapcsolatban. A showman testvére, Zsolti ugyanis végre oltár elé vezeti szerelmét, a lagzi pedig igazi hetedhét országra szóló ünneplés lesz.

„Az esküvőt korábban akartuk megtartani, azonban a Covid közbeszólt, több rokonunk megbetegedett, és meg akartuk várni, amíg meggyógyulnak, hogy minden unokatestvérem, nagybácsikám el tudjon jönni. Májusra tűztük ki az esküvőt, és a tanyán szeretnénk megtartani. Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy igazi vidéki lagzi.” 

A rokonsággal együtt négyszázötvenen leszünk, ezenfelül még kétszáz fővel számolunk, hogy bárki eljöhessen nézelődni, aki szeretne. Persze őket is megkínáljuk majd süteménnyel, fasírttal

 – mesélte Gáspár Zsolti a .

Több ezer liter pálinka

A Farm VIP műsorvezetője arról is beszámolt: az italra sem lesz panasz, azt ugyanis édesapja állja, de emellett Győzike és Bea is kiveszi a részét a szervezésből:

„Az esküvő szervezésében a testvérem, Győzike segít nekünk: mivel már többször elvette Beát, nagy tapasztalata van a szervezésben. A lagzi nem kerül sokba, ugyanis a gazdaságban van disznónk, birkánk, csirkénk, kacsánk, és édesapám több ezer liter pálinkát ad.”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés