Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megjött a részletes, több havi előrejelzés! Sajnos mindenkit ki fog borítani a tavasz…
Mindenegyben Blog - 2021. április 04. (vasárnap), 12:06

Megjött a részletes, több havi előrejelzés! Sajnos mindenkit ki fog borítani a tavasz… (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 04
Hirdetés
[ ]

Húsvéthétfőn sok napsütésre számíthatunk, majd a délután második felében északnyugaton és északon elkezd megnövekedni a felhőzet, viszont estig csapadék sehol sem várható. Délire, délnyugatira fordul a szél, melyet élénk, erős lökések kísérnek majd. Hajnalban többfelé kell számítani fagyra, napközben viszont 12 és 18 fok közé melegedhet a levegő.Keddre egy hidegfront hoz újabb lehűlést, többfelé kell számítani esőre, záporokra, de helyenként havas eső, hó hullhat. Élénk, erős, néhol viharos lökések kísérhetik az északira, északnyugatira forduló szelet. A legmagasabb hőmérséklet 3 és 9 fok között alakulhat.

Szerdán a napos-gomolyfelhős időben helyenként futó zápor, hózápor előfordulhat, néhol megdörrenhet az ég. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. Délután 5-11 fokot mérhetünk. Csütörtökön is gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, elszórtan egy-egy zápor, hózápor, néhol esetleg zivatar ismét előfordulhat. A szeles időben 6-11 fok valószínű.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés