Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő Jánoska, aki mentőt hívott az anyukájához, aki nem akart felébredni. Ügyes gyermek
Mindenegyben Blog - 2019. július 04. (csütörtök), 17:47

Ő Jánoska, aki mentőt hívott az anyukájához, aki nem akart felébredni. Ügyes gyermek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 04

Ha nagy lesz, Pókember vagy Superman lesz, de abban már most egészen biztos, hogy valamilyen szuperhősként dolgozik majd, mondja az a hatéves kisfiú, aki múlt héten maga hívta ki a mentőket eszméletlen édesanyjához. Az biztos, hogy Kovács Jánoska most a Somogy megyei település legnagyobb hőse.

Hatéves kisfiú mentette meg édesanyja életét BalatonszabadibanAnyukája nagyon rosszul lett, a hős hatéves pedig tárcsázta a 112-t.Félkész házhoz érünk a Balaton-parti településen, az udvaron mindenütt gyerekjátékok. Hamar kiderül, hogy a házban egy négygyermekes család él, amelynek most alaposan kijut a felhajtásból. Nem csoda. Kovácsék hatéves fia múlt kedden azzal hívta fel a mentőket, hogy

Hirdetés
[ ]

AZ ANYUKÁJA ROSSZUL VAN, ÉS MÁR SEMMIRE NEM VÁLASZOL.

Múlt hétfőn műtöttek meg, a rosszullétek pedig már kedden reggel, itthon kezdődtek. Semmi nem maradt meg bennem, úgyhogy egy idő után lefeküdtem a kisszobában– meséli Terézia, a kisfiú édesanyja.

Az asszony először a férjet próbálta elérni telefonon, de mivel ez nem sikerült, hatéves kisfiának, Jánosnak magyarázta el, mit kell tennie, ha valami baj történne.

Egy, kör, négy:

– mutatja a telefonon a kisgyerek, melyik három számot kellett megjegyeznie. Aztán kérdezés nélkül kezdi hadarni, hogy azért hívta fel ezt a számot, mert az anyukája már nem beszélt, és hiába szólongatta, nem akart felébredni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés