Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán:
Mindenegyben Blog - 2020. március 26. (csütörtök), 21:06

Orbán: "Ez nem három hónap lesz, kedves barátaim!" (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 26

Ezért, ha sikerül lassítani a fertőzéseket, és azt, hogy a betegszám ugrásszerűen, vagy még nagyobb mértékben nőjön meg, mint ahogyan a védekezés mellett is növekszik, akkor azt tudjuk mondani, hogy akár év végéig is tarthat a járvány – mondta Gulyás Gergely, hozzátéve: felelőtlenség lenne ma biztosat mondani.

Porciózás

Orbán Viktor miniszterelnök véleménye, hogy 90 nap múlva sokkal rosszabb állapotban leszünk, mint most vagyunk.

A kormányoldalon a képviselők úgy gondolják, hogy a járvány elleni védekezési stratégia része - azért is, mert szabadrablás folyik az egészügyi védőeszközök piacán - hogy a miniszterelnök "porciózza" a maszkokat a teszteket és a többi eszközt is - mégpedig tudatosan kalkulálva a járvány fertőzöttségi szintjéhez képest. És amíg meg nem érkezik a 9 gép az utolsó tonna megrendelt eszközökkel, ez így is marad - mondták a képviselők, hozzátéve, hogy a miniszterelnöknek folyamatosan "részletes lebontású tudása" van a maszkok, kesztyűk, védőruhák, lélegeztetőgépek, kórházi ágyak/tábori ágyak, orvosok, rezidensek, egészségügyi szakdolgozók aktuális számáról.

Hirdetés
[ ]

Kocsis Máté a 90 napról: "Megkockáztatom..."

Az, hogy a kormányoldalon mostani tudásuk szerint június-júliusra teszik a járvány valószínűsíthetően legkritikusabb időszakát, Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének a parlamenti felszólalásából is kiderült. A koronavírus-törvény parlamenti vitájában az ellenzék által követelt 60-90 napos időkorlát kapcsán ugyanis arról beszélt: már a hétpárti egyeztetéseken is világossá tették, hogy mai tudásunk szerint a 60. vagy a 90. napon érkezhet a járvány a legkritikusabb időszakba, és azt senki nem tudja megmondani, hogy 60 vagy 90 nap múlva ülésezésképes lesz-e a magyar parlament.

„Megkockáztatom, önök teljesen tudatosan találták ki a 90. napot"

– mondta Kocsis Máté az ellenzéki képviselőknek.

Hirdetés

A frakcióvezető azt hangsúlyozta, hogy a járvány elleni védekezésben éppen arra van szükség, hogy a kormány cselekvőképessége fennmaradjon, hogy a veszélyhelyzetben egyetlen nap vagy óra se legyen, amikor a kormánynak ne lenne felhatalmazása nehéz helyzetet gyors döntéssel/intézkedéssel megoldani.​atv.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés