Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor nem tudja, hogy mennyi a rezsije, de a csökkentéssel minden család jól jár! Úgy gondolja ha a kormány nem tartana ki a „rezsicsökkentés” politikája mellett, akkor a hónap végén minden egyes magyar család 181 ezer forinttal szegényebb lenne.
Mindenegyben Blog - 2022. november 03. (csütörtök), 09:52

Orbán Viktor nem tudja, hogy mennyi a rezsije, de a csökkentéssel minden család jól jár! Úgy gondolja ha a kormány nem tartana ki a „rezsicsökkentés” politikája mellett, akkor a hónap végén minden egyes magyar család 181 ezer forinttal szegényebb lenne. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 03

Orbán Viktor nem tudja, hogy mennyi a rezsije, de a csökkentéssel a pedagógusok családjai is jól járnak

Úgy nő a gazdaság, hogy van olyan munka, amelyet a magyarok már nem tudnak elvégezni. A kormányfő ezt a török vendégmunkásokkal kapcsolatos kérdésére válaszolta. A kérdésre, hogy mennyi rezsit fizet a XII. kerületi villájában, a felcsúti házában és a hatvanpusztai birtokán a felesége fog válaszolni. A pedagógusok béremelésével kapcsolatos kérdést azzal intézte el, hogy a rezsicsökkentéssel ők is jól járnak.

Az a helyzet, hogy úgy nő a gazdaság, hogy van olyan munka, amit a magyarok már nem tudnak elvégezni – válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének a török vendégmunkásokkal kapcsolatos kérdésére az azonnali kérdések órájában a hvg.hu beszámolója szerint.

Hirdetés
[ ]

A kormányfő azt állította, a magyar szabály szerint annyi vendégmunkásnak adnak engedélyt, ahány betöltetlen állás van Magyarországon.

Az Orbán-kormány a Távol-Keletről kölcsönözné a munkaerőt ahelyett, hogy azzal foglalkozna, miért lépnek le a dolgozók

Minősített munkaerő-kölcsönzőkön…

Toroczkai László arról is megkérdezte miniszterelnököt, hogy akar-e a kormány változtatni azon a politikán, miszerint a globális nagyvállalatokat támogatja a magyarok helyett. „A kormánypártok szerint az elmúlt 12 év gazdaságpolitikája kifejezetten sikeres volt” – válaszolta a miniszterelnök. Mint mondta, a multikat azért kell támogatni a jövőben is, mert vannak olyan dolgok, amelyeket magyar cégek nem tudnak előállítani, de szükségesek a technológiai fejlesztésekhez, itt példaként a gépjárműveket, a repülőgépeket és a hadi technikát említette.

Hirdetés

A kormányfőt többen a rezsivel kapcsolatban kérdezték. Orbán Viktor a DK-s Arató Gergelynek a rezsicsökkentéssel kapcsolatos kérdésére azt állította, „2010-ben a fizetésekhez viszonyítva a magyar családok számára volt a legdrágább a gáz és az áram egész Európában, ehhez képest az Eurostat friss kimutatása szerint 2021 első féléve utáni időszakot tekintve 24 EU-s tagállam közül egyedül Magyarországon nem emelkedett a gáz és az áram ára”

Az ellenzéki politikus szerint hatalmas hazugságnak bizonyult az a tézis, miszerint, ha van orosz gáz, akkor van rezsicsökkentés Magyarországon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter megint kiborította a bilit most Orbán Viktorról mesélt!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés