Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor nem tudja, hogy mennyi a rezsije, de a csökkentéssel minden család jól jár! Úgy gondolja ha a kormány nem tartana ki a „rezsicsökkentés” politikája mellett, akkor a hónap végén minden egyes magyar család 181 ezer forinttal szegényebb lenne.
Mindenegyben Blog - 2022. november 03. (csütörtök), 09:52

Orbán Viktor nem tudja, hogy mennyi a rezsije, de a csökkentéssel minden család jól jár! Úgy gondolja ha a kormány nem tartana ki a „rezsicsökkentés” politikája mellett, akkor a hónap végén minden egyes magyar család 181 ezer forinttal szegényebb lenne. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 03

Az Orbán-kormány havonta százmilliárdokat fizet a "rezsicsökkentés" látszatának fenntartásáért a felárral dolgozó Moszkvának

Arató arról beszélt, hogy a gáz irányadó világpiaci ára harmadára csökkent, a magyar fogyasztóknak mégis ugyanazt a „brutálisan magas” árat kell fizetniük, mint korábban. – Ide minden begyűrűzik, csak a jólét nem? – kérdezte Hofi Gézát idézve. Arra is kíváncsi volt, mikor követi majd a magyar kormány a csökkenő európai gázárakat, illetve mikor fogják harmadolni az energiaköltségeket a lakossági és civil, illetve önkormányzati szereplők számára. Erre reagálva Orbán megismételte a kormányzati mantrát, miszerint „az átlagos fogyasztásig minden családot meg tud védeni” a rezsi megemelkedésétől.

Arató viszontválaszában arról beszélt, hogy az Orbán által idézett Eurostat-statisztika 2022 első felére vonatkozik, vagyis nem tartalmazza a gázárak nyári emelkedését. Ehhez azt is hozzátette, hogy a jelenlegi kormány egyetlen hét alatt nagyobb arányú gázáremelést hajtott végre, mint a 2010 előtti kormány 12 év alatt összesen. A miniszterelnök erre azt mondta, hogy ha a kormány nem tartana ki a „rezsicsökkentés” politikája mellett, akkor a hónap végén minden egyes magyar család 181 ezer forinttal szegényebb lenne.

Hirdetés
[ ]

A momentumos Bedő Dávid szintén a rezsiről kérdezett, arról érdeklődött, hogy Orbán Viktor mennyi rezsit fizet a XII. kerületi villájában, a felcsúti házában és a hatvanpusztai luxusbirtokán idén, és mennyibe került mindez egy évvel ezelőtt.

Köszönöm a kérdését, a feleségem írásban fog erre válaszolni önnek

– ennyit válaszolt a miniszterelnök.

Hirdetés

A kormányfő válaszát párttársai („ a bátor emberek”) hangos tapssal és nevetéssel nyugtázták.

Bedő ezután azt mondta, Orbán annyira távol van az átlag magyarok valóságától, hogy azt sem tudja, mi a probléma.

Viszontválaszában Orbán arról beszélt, hogy nem miniszterelnöki rezidenciában él. – Nem ön fizeti a szállásomat, nem ön fizeti a lakásomat, és nem ön fizeti a rezsimet, mert a magánlakásomban lakok, és úgy élek a feleségemmel, ahogy akarok – felelte.

Az MSZP-s Harangozó Tamás kérdésére, miszerint miért az uniós pénzekre várnak, miért nem fizetik ki a pedagógusok béremelését abból a 2590 milliárd plusz adóbevételből, amely az államkincstárhoz idén hivatalosan beérkezett – ami szerinte akár 400 százalékos emelést is lehetővé tenne – Orbán Viktor azt mondta, hogy

minden pluszbevétel a rezsivédelmi alapba megy, szerinte ezzel a pedagógusok családjai is jól járnak, hiszen így ők is 181 ezer forinttal kevesebbet fizetnek havonta.

A miniszterelnök kitartott amellett, hogy az EU-s pénzek nélkül nem lehet jövőre 23, két év múlva 25, három év múlva pedig 29 százalékkal emelni a pedagógusok bérét, hanem csak évi 10 százalékkal.

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett!Gyilkossági kisérlet!⚡️⚡️FRISS: Orbán Viktor azonnal reagált a szlovák kollégája elleni merényletre

Orbán Viktor megszólalt a Robert Fico elleni gyilkossági kísérlet után.

Szerdán kora délután lövések...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés