Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pataki Zita levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!
Mindenegyben Blog - 2021. október 27. (szerda), 16:27

Pataki Zita levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 27
Hirdetés
[ ]

A Nyerő páros legutóbbi adásában olyan feladat várta a párok lánytagjait, amely mindenkit hidegzuhanyként ért – kit nagyobb, kit kisebb mértékben. Pataki Zitában azóta is élénken élnek a feladathoz kapcsolódó emlékek. Az RTL Klub időjósa egyetlen dologban volt biztos a villába költözés előtt: fürdőruhás feladatot nem vállal.

Végül mégis bikiniben állt a kamerák elé, ám azt mondja, kellemetlenül érintette a feladat, amely után még sírva is fakadt, társai azonban nem értették, miért reagál így.

–Fontos tisztázni, nem magammal, a testemmel vagy az önbizalmammal van problémám. Egyszerűen azt gondolom, egy bizonyos kor fölött nem elegáns bikiniben állni a kamera előtt, valamint híradósként sem a legbölcsebb lépés – kezdte lapunknak Zita, akinek a feladat szerint hölgytársaival együtt fürdőruhában kellett a férfiak elé állnia, s énekelni, miközben sokszor jéghideg víz zúdult rájuk.

Zita nehezen viselte, hogy le kellett vetkőznie /Fotó: RTL KLUB

Hirdetés

– Van egy Rousseau-idézet, ami nagyon illik erre a helyzetre. Így szól: „Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz”. Eszembe jutott, hogy nemet mondjak a feladatra, de ez egy szórakoztató játék, és én játszani nagyon szeretek. De egyébként sem adom fel egykönnyen, amibe belevágok, azt végig is viszem – folytatta Zita. – Ha a szívembe nézek, nekem kellett volna nemet mondanom, de a munka felülbírálta a személyiségemet. A férjemre, Atira sem tudok haragudni, mert bár megtehette volna, hogy feláll és azt mondja Balázsnak, az ő felesége márpedig nem fog bikiniben bohóckodni, nem tette meg. Láttam rajta, bántja, hogy nem tudja megvédeni a szerelmét, de úgy gondolta, erős nő vagyok, majd én eldöntöm, mit szeretnék.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés